Redactia.ro
Home » Știri » Cine este fiica Ronei Hartner, unica moștenitoare a ei? Tânăra are doar 15 ani și trece prin clipe grele alături de mama ei. Actrița este pe moarte

Cine este fiica Ronei Hartner, unica moștenitoare a ei? Tânăra are doar 15 ani și trece prin clipe grele alături de mama ei. Actrița este pe moarte

GALERIE FOTO (2)

Cine este fiica Ronei Hartner, unica moștenitoare a ei? Tânăra are doar 15 ani și trece prin clipe grele alături de mama ei. Actrița este pe moarte

Rona Hartner este pe moarte

O veste dureroasă a zguduit recent familia Ronei Hartner, iar tânăra de doar 15 ani, Rita Hartner, se pregătește să facă față unei provocări dificile, cea de a rămână, cel mai probabil, fără mama ei, potrivit familiei actriței.

Sora actriței, Rinda, a făcut public anunțul sfâșietor pe Facebook, rugând prietenii și fanii să trimită gânduri bune și rugăciuni în aceste momente dificile.

„Buna seara la toata lumea,
Sunt Rinda sora Ronei.
Va scriu sa va cer ganduri bune si rugaciuni pentru sora mea care isi traieste ultimile clipe .
Ne scuzati daca nu raspundem la mesaje, in aceste clipe dificile, vrem sa fim cu ea si cu fetita ei
Dumnezeu sa-i aline suferinta si sa o primeasca la el”, a scris sora actriței pe Facebook. 

Cine este fiica Ronei Hartner, unica moștenitoare a ei

În timp ce Rona Hartner se confruntă cu ultimele clipe ale vieții, privirea se îndreaptă acum către fiica sa, Rita, o tânără talentată în vârstă de 15 ani. Actrița a fost mândră să împărtășească realizările impresionante ale fiicei sale într-un interviu acordat în iulie 2023.

Sursa foto: kanald.ro

Rita Hartner a obținut o diplomă internațională în urma participării la cursurile de la Syma Make Up Studio, o școală de make-up renumită din Franța. Mândră de realizările fiicei sale, Rona a dezvăluit că Ritei i s-a propus un stagiu de șapte zile, în care va parcurge toată baza de școală de make-up, nivel unu. La vârsta de 18 ani, diploma obținută de Rita va fi europeană și internațional valabilă, potrivit libertatea.ro.

Rona Hartner a subliniat talentul remarcabil al fiicei sale, precizând că aceasta a realizat șapte machiaje profesioniste, de la machiaj natural până la machiaj de modă și machiaj de nuntă, fiecare durând șase ore. Rita a demonstrat o implicare deosebită și un nivel excelent de abilități în această artă. În prezent, tânăra este solicitată chiar și în Franța pentru a machia cliente, iar cererile au început deja să vină.

Deși Rita Hartner nu vrea să facă o meserie din aceasta, ci mai degrabă să transforme această pasiune într-un hobby de weekend, mama ei a încurajat-o să exploreze diverse domenii încă de la o vârstă fragedă. Rona a menționat că își susține fiica în a-și construi propriul drum, amintindu-și de propria sa experiență la vârsta tinereții, conform sursei citate.

Cu toate că Rona Hartner trece acum printr-un moment dificil al vieții sale, moștenirea talentului și pasiunii pentru artă este continuată de fiica sa, Rita. În ciuda tristeții și incertitudinii viitorului, talentul Ritei este o sursă de mândrie pentru Rona. Toți românii se roagă ca actrița să se facă bine.

 

Sursa foto:wowbiz.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: