Redactia.ro
Home » Monden » Cine este fosta iubită a lui Tavi Clonda. Artistul a părăsit-o pentru a fi împreună cu Gabriela Cristea

Cine este fosta iubită a lui Tavi Clonda. Artistul a părăsit-o pentru a fi împreună cu Gabriela Cristea

GALERIE FOTO (5) Cine este fosta iubită a lui Tavi Clonda.

Cine este fosta iubită a lui Tavi Clonda. Artistul formează un cuplu cu Gabriela Cristea, iar împreună au două fiice minunate. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu că Tavi Clonda avea iubită în momentul în care a cunoscut-o pe celebra prezentatoare. Mai mult, cântărețul a părăsit-o pentru a fi împreună cu vedeta tv.

Cine este fosta iubită a lui Tavi Clonda. Artistul a părăsit-o pentru a fi împreună cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt împreună de 8 ani, și au împreună două fete. Cei doi s-au cunoscut în cadrul emisiunii pe care vedeta o prezenta, Te vreau lângă mine. La acea vreme, artistul avea o iubită, Valentina, dar a părăsit-o pentru a fi împreună cu Gabriela Cristea. Cei doi au fost împreună patru ani, dar iubirea pentru vedeta tv a fost mult prea mare. Tavi Clonda și Valentina intenționau să se căsătorească, dar artistul a pus capăt relației pentru a fi împreună cu prezentatoarea tv. După opt de la despărțire, Valentina s-a căsătorit cu bărbatul care o face fericită, relatează fanatik.ro.

Cu toate că Tavi Clonda începuse o relație cu Gabriela, Valentina a sperat că se va împăca cu artistul. Ei bine, anii au trecut, iar cei doi și-au găsit sufletul pereche. Tânăra are o afacere care se ocupă cu organizarea de evenimente. „8 ani de când am făcut poza asta, daca puteți să vă închipuiți… când au trecut? Dar dacă mă uit la câte s-au “adunat” pe lângă noi realizez că aveam nevoie de acest timp”, scria Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

Tavi Clonda, dezvăluiri triste despre relația cu Gabriela Cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda apăreau, oficial, ca un cuplu în 2015. Cu toate astea, între cei doi au existat și momente dificile, dar pe care au reușit să le depășească împreună. Artistul a vorbit despre problemele pe care le întâmpină în relația cu Gabriela. Tavi susține că anumite certuri incep chiar de la modul în care își organizează treburile casnice, dar trec peste orice provocare.

„Secretele unei căsnicii fericite? În primul rând este vorba despre o experiență de viață, o răbdare de fier de ambele părți, pentru că altfel nu ai făcut nimic.Nu știu dacă în cazul nostru vorbim neapărat despre căsnicia perfectă, dar funcționează, suntem ok. Perfecțiunea e mai greu de atins. Și iubirea e importantă, la fel ca și faptul ca la începutul unei relații să nu te arăți altfel decât ești.Aici este o greșeală pe care mulți o fac. La un moment dat se descoperă că ești altfel, și relația nu mai merge.Totodată, comunicarea trebuie să fie bună, viaţa sexuală să fie activă şi după ce apar copiii şi niciodată să nu te culci certat cu partenerul de viaţă.”, a spus Tavi Clonda pentru Impact.ro.

Pentru că cei doi nu au prea mult ajutor la treburile casnice, mai există anumite discuții in contradictoriu între cei doi, dar fieacare cedează și lasă de la el. „Discuțiile pornesc de la lucruri ce țin de organizare în casă. Când nu avem prea mult ajutor, chiar spre deloc, atunci e normal să apară.Pentru că am vrea ca anumite treburi să le facă altcineva, și așa dăm vina unul pe altul. De cele mai multe ori, eu cedez, dar depinde de situație. Și Gabriela mai cedează.Și eu le mai am pe ale mele, și atunci mai trebuie să renunțe și ea. Dar ea are un alt mod, ea tace, eu mă manifest.”, a mai zis Tavi Clonda.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: