Redactia.ro
Home » Monden » Tavi Clonda și Gabriela Cristea trec prin momente dificile! Cei doi au probleme financiare

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trec prin momente dificile! Cei doi au probleme financiare

GALERIE FOTO (3)Tavi Clonda și Gabriela Cristea trec prin momente dificile!

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trec prin momente dificile! Pandemia de coronavirus i-a cam pus în încurcătură pe artiști, fiind nevoiți să se reprofileze în această perioadă. Tavi Clonda și Gabriela Cristea se numără printre vedetele care au probleme financiare din cauza pandemiei.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trec prin momente dificile! Cei doi au probleme financiare

Tavi Clonda și Gabriela Cristea trec prin momente dificile! Artiștii din industria muzicală au fost afectați de pandemia de coronavirus care a schimbat întreaga planetă și a ucis milioane de oameni. Nunțile, botezurile și evenimentele au fost interzise de autorități o bună perioadă de timp, iar acest lucru le-a tăiat din finanțe artiștilor.

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au avut parte de o perioadă nemaipomenită în viața lor, dar de la un timp, situația financiar s-a cam schimbat. Se pare că singura care mai aduce, în momentul de față, bani în casă ar fi Gabriela. De cealaltă parte, Tavi speră ca lucrurile să revină la normal cât mai curând și să participe la evenimente.”Spectacolele s-au anulat în proporție de 95%. E bine dacă mai sunt câteva. Cu emisiunea… au rămas doar ”Mamicile cu liplici”, eu am fost scos. Acum se caută și tătici, dar mai greu cu ei”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.

Tavi și Gabriela și-au dorit o casă ca-n povești, așa că au investit în casă 200.000 de euro. În 2017, cei doi s-au mutat în vilă și treptat au început să investească bani ca să arate totul așa cum și-au dorit. Gabriela Cristea a mărturisit că locuința nu este încă gata în totalitate, dar este fericită pentru că fetițele sale au o casă decentă. ”Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul.

Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și nici unul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, mărturisea Tavi Clonda.

Cât a cheltuit Gabriela Cristea pentru a rămâne însărcinată

Tavi Clonda și Gabriela Cristea au împreună două fetițe minunate. Cele două au apărut în viața lor atunci când își pierduseră speranța. Vedeta tv a dezvăluit care au fost pașii pe care i-a făcut pentru a rămâne însărcinată. Gabriela a explicat metodele chinuitoare pe care le-a urmat pentru a deveni mamă.

După ce a pierdut o sarcină, Gabriela credea că nu va mai fi mamă niciodată, dar destinul a surprins-o.Vedeta de la Antena Stars a rămas însărcinată când credea că nu va mai fi mamă niciodată. „Nu au reușit pe toate pe care le-am făcut. Am făcut șase de-a lungul timpului. Înainte să rămân însărcinată cu Victoria am făcut într-un singur an, înainte cu trei-patru luni de rămâne însărcinată, am făcut patru FIV-uri și încă un tratament, practic cinci tratamente într-un an. Fizic nu ai cum să faci mai multe. E foarte greu. Nu tratamentul este greu, ci partea psihologică. Din păcate, în România nu există asistența asta psihologică”, a mărturisit Gabriela.

Etichete: