Redactia.ro
Home » TV » Cine este fostul soț al Geaninei Ilieș. Motivul pentru care au divorțat cu mare scandal

Cine este fostul soț al Geaninei Ilieș. Motivul pentru care au divorțat cu mare scandal

Geanina Ilieș revine pe micile ecrane, după ani buni de absență. Cu ce televiziune a semnat prezentatoarea

Geanina Ilieș, gazda emisiunii „Gospodar fără pereche” are o carieră fructuoasă în televiziune, un copil ce deja ajunge la vârsta adolescenței, dar puțini știu că viața ei nu a fost una prea fericită. Căsnicia pe care a avut-o și al cărei rezultat a fost fiul ei, nu a fost deloc una ca în povești.

Cine este soțul Geaninei Ilieș, prezentatoarea de la Gospodar fără pereche

Poate spune că este o femeile împlinită acum și are tot ce își dorește, dar viața ei nu a fost înttodeauna așa. Aceasta a trecut prin clipe grele din cauza fostului său soț, Irinel Varga.

Cei doi s-au căsătorit când prezentatoarea TV avea doar 18 ani, iar relația lor s-a destrămat cu scandal, în anul 2011. Atunci, ea îl acuza pe omul de afaceri că a maltratat-o, în timp ce el a spus despre fosta lui soție că l-a înșelat.

Acum este prezentatoare unei emisiuni foarte urmărite, a fost la pupitrul știrilor pentru 15 ani, dar viața ei nu a fost mereu așa ușoară. Ea a suferit foarte mult din cauza căsniciei sale cu omul de afaceri Irinel Varga.

De ce a divorțat Geanina Ilieș

Potrivit spuselor apropiaților, el o bătea frecvent și îi era infidel, iar la un moment dat, Geanina Ilieș s-a săturat de acest comportament, așa că a căutat alinarea în brațele altor bărbați. Soțul ei a aflat, iar scandalul care a ieșit a fost unul de proporții la acea vreme.

După despărțire, Geanina Ilieș a întâlnit din nou iubirea, dar acum este foarte discretă cu ceea ce se întâmplă în viața ei sentimentală. La rândul spu, Irinel Varga a găsit și el pe altcineva, s-a căsătorit și are un copil.

Patrick, fiul celor doi, a rămas în grija mamei după divorț, iar cei doi nu mai țin deloc legătura. Omul de afaceri a avut probleme cu legea în 2013, și a fost arestat la domiciliu.

Urmărește-ne și pe Youtube!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: