Redactia.ro
Home » Știri » Ce ascunde Geanina Ilieș pe sub haine. Puțini știu aceste secrete

Ce ascunde Geanina Ilieș pe sub haine. Puțini știu aceste secrete

Geanina Ilieș

Geanina Ilieș, prezentatoarea de la „Gospodar fără pereche” are o pasiune ascunsă. Puțini știu de ea, dar prezentatoarea TV nu se ferește să arate vorbească despre lucrul care îi face o plăcere deosebită.

Ce secret ascunde Geanina Ilieș

Geanina Ilieș are o pasiune pe care mulți poate nu o înțeleg. Vedeta de la Pro TV are o pasiune pentru tatuaje, așa că se poate lăuda cu o colecție, pe care puțini au ocazia să o vadă.

Doar atunci când merge la mare și este în costum de baie Geanina Ilieș își arată tatuajele.

De aceea, doar apropiații și familia știu de pasiunea pe care o are vedeta de la Pro TV, pentru că ea este foarte discretă în ceea ce privește apariția ei, așa că nu își arată de multe ori tatuajele.

Fiecare tatuaj în parte are povestea lui, iar prezentatoarea TV l-a făcut cu un motiv bine întemeiat.

Geanina Ilieș e pasionată de tatuaje

Pe mâna dreaptă are o pasăre, ce semnifică loialitatea, pe cea stângă are un tatuaj cu zodia Săgetător. Geanina Ilieș este, de fapt, în zodia Gemeni, dar a ales să își tatueze ascendentul, pentru că se simte mai aproape de această zodie decât cea sub al cărei semn s-a născut.

„Da, am mai multe tatuaje pe corp. Chiar recent mi-am mai făcut unul. Atunci când decid să-mi tatuez ceva, am grijă să aleg un loc pe care să nu-l văd. Mai mult decât de atât, îmi place să le scot la iveală doar în anumite perioade ale vieții mele, spre exemplu în vacanță, în timpul meu liber. Mi se pare ok să avem câte o pasiune, însă cred că o să mă opresc aici”, a declarat Geanina Ilieș.

Vedeta are pe spate cele mai multe tatuaje. Acolo, ea are data nașterii fiului ei, Patrick, și un citat celebru, ce o definește. „Aruncă-mă la lupi și mă voi întoarce conducând haita”, varianta în engleză. Cel mai nou tatuaj este o gheară de lup.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: