Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Geanina Ilieș, prezentatoarea de la Gospodar fără Pereche. Cum a ajuns de la Antena 1 la PRO TV

Cine este Geanina Ilieș, prezentatoarea de la Gospodar fără Pereche. Cum a ajuns de la Antena 1 la PRO TV

Cine este Geanina Ilieș, prezentatoarea de la Gospodar fără Pereche. Cum a ajuns de la Antena 1 la PRO TV

Geanina ilieș este cunoscută de mulți de la pupitrul știrilor de la Antena 1, unde a prezentat noutățile vreme de 15 ani. Totuși, după o colaborare atât de lungă, fosta știristă a decis să plece. Acum, ea prezintă emisiunea „Gospodar fără pereche” de la rivala Antenei, Pro TV.

De ce a plecat Geanina Ilieș de la Antena 1

După plecarea de la pupitrul știrilor, Geanina Ilieș s-a concentrat asupra afacerilor. La acel moment, ea spunea că experiența din televiziune a ajutat-o să își promoveze afacerile.

”Am vrut să fac o schimbare în viaţa mea, mi-am dorit o schimbare, am zis că pot să fac mai mult pentru mine. Sigur, m-a ajutat mult experienţa acesta în televiziune, am strâns multe idei şi asta m-a ajutat foarte mult în ceea ce priveşte promovarea salonului, comunicarea cu clienţii etc. Am avut curajul să fac o schimbare şi am calculat totul foarte bine”, declara Geanina Ilieş.

Geanina Ilieș a plecat la Pro TV

Apoi, Geanina Ilieș a revenit în televiziune, dar de această dată la Pro TV. Ea a ajuns să prezinte emisiunea „Gospodar fără pereche”, după plecarea Anamariei Prodan.

Astfel, din fostă concurentă, ea a devenit gazda emisiunii. Atunci, ea a povestit cât de mult și-a dorit să reintre în lumea televiziunii, iar această emisiune a fost chiar mai mult decât își dorea, așa că nu a putut să rateze oportunitatea care i s-a oferit.

„Pe lângă faptul că mi-am dorit foarte mult să reintru în televiziune, să prezint Gospodar fără pereche a fost mai mult decât mi-aș fi putut imagina. Ce-i drept, atunci când îmi doresc anumite lucruri, ele se întâmplă, pentru că iubesc foarte mult ceea ce fac. Mai mult, s-au și legat lucrurile, eu urmăream emisiunea la televizor, eram telespectator și-mi plăcea foarte mult ideea. Gospodar fără pereche e o emisiune frumoasă, care poate schimba vieți. Iar mie îmi plac lucrurile astea care țin de viață. Mi se pare cel mai frumos lucru să ajuți un om să fie fericit”, a declarat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: