Redactia.ro
Home » Știri » Geanina Ilieș este noua prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche”

Geanina Ilieș este noua prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche”

GALERIE FOTO (2) noua prezentatoare a emisiunii Gospodar fără pereche

Anamaria Prodan și-a dat demisia de la cârma emisiunii pe care o prezenta, motiv pentru care producătorii au fost nevoiți să-i găsească o înlocuitoare. Și deși s-a zvonit că acea persoană va fi Mihaela Rădulescu, iată că Geanina Ilieș este noua prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche”.

Geanina Ilieș este noua prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche”

Deși în cărți s-a spus că ar fi fost Mihaela Rădulescu, iată că alegerea producătorilor a fost Geanina Ilieș. Aceasta din urmă a intrat în echipa PRO odată cu participarea în emisiunea „Ferma”, unde s-a făcut observată.

Vestea că Geanina Ilieș este noua prezentatoare a emisiunii „Gospodar fără pereche” a fost confirmată chiar de către vedetă. „Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ştafeta de la Anamaria, care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, şi îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaţionali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată şi de-abia aştept să începem filmările!

Fiecare dintre ei are ceva special, un şarm aparte şi cu o serie de preferinţe şi aşteptări pentru femeile visurilor lui pe care trebuie să le respectăm neapărat! Voi, cele care citiţi mesajul meu, ar trebui să intraţi chiar acum să vă înscrieţi, pentru că altfel veţi regreta că v-au scăpat băieţii ăştia minunaţi! Harnici sunt, frumoşi sunt, pe picioarele lor sunt, mai lipseşte doar să-şi condimenteze vieţile cu iubire! În viaţă, importantă este liniştea sufletească şi inspiraţia pe care ne-o dă cel de lângă noi. Abia aştept să fiu alături de ei şi sper să îi ajut să-şi găsească sufletul pereche”, a spus Geanina Ilieş, potrivit OK!Magazine.ro.

Geanina Ilieș a fost prezentatoarea știrilor Observator la Antena 1

Amintim că, anterior, Geanina Ilieș a fost prezentatoarea știrilor Observator de la Antena 1. Ea a renunțat la pupitrul știrilor după ce a devenit mama unui băiețel. Dar iată că „microbul” micilor ecrane n-a lăsat-o să se țină departe de lumina reflectoarelor și a acceptat să se întoarcă cu un nou proiect în televiziune.

Citește și Ce a apărut pe contul de Instagram al Anamariei Prodan? Fanii sunt uluiți

Loading...