Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan se întâlnea cu Laurențiu Reghecampf, deși era căsătorită cu primul soț. Mărturia vedetei

Anamaria Prodan se întâlnea cu Laurențiu Reghecampf, deși era căsătorită cu primul soț. Mărturia vedetei

GALERIE FOTO (2) anamaria-prodan-laurentiu-reghecampf-inceputurile-relatiei

Despre mariajul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au scris multe în ultimii ani. De la zvonuri de divorț până la așa-zisul amantlâc al impresarei. Multe dintre informații au fost dezmințite, altele mai puțin. Ceea ce, însă, nimeni nu poate dezminte este cum a început relația dintre impresară și actualul soț, deși aceasta era încă soția lui Tibi Dumitrescu.

Anamaria Prodan se întâlnea cu actualul în casa fostului

Puțini știu că Anamaria Prodan și-a cunoscut actualul soț, pe Laurențiu Reghecampf, când încă era căsătorită cu primul soț, și anume Tibi Dumitrescu. Aparent, mariajul dintre Anamaria și Tibi a ajuns la final în 2005, însă cei doi au continuat să locuiască în aceeași casă timp de 2 ani. Într-o declarație mai veche, Anamaria recunoștea acest fapt, spunând că a făcut-o de dragul celor două fete pe care le avea din acest mariaj.

”Despre divorțul meu nu a știut nimeni (n.r. divorțul de fostul soț Tiberiu Dumitrescu). Eu eram divorțată de doi ani și locuiam cu soțul meu în casă și copii mei”, a declarat Anamaria Prodan pentru Cancan.

Culmea e că în acești doi ani, în care cei doi mai locuiau împreună, – zic sursele – Laurențiu Reghecampf o vizita pe Anamaria Prodan, chiar în acea casă. Pare-se relația lor amoroasă ar fi început chiar pe atunci.

Impresara are numai vorbe de laudă la adresa fostului soț

anamaria prodan fostul sot
Anamaria Prodan, alături de fostul, dar și actualul soț

Cert e că impresara are și-n prezent o relație minunată cu fostul soț, față de care are un respect nemărginit. Într-o declarație mai veche, Anamaria Prodan a mărturisit că toți sunt o familie mare și că Tibi este un tată minunat.

„Fostul soţ este pâinea lui Dumnezeu pe pământ. Este un om de o bunătate, de un caracter incredibil, un om muncitor, un tată cum puţini sunt. Noi suntem o familie toţi. Tibi s-a căsătorit cu Irina, dar noi suntem aşa ( n.r. uniţi). Este o chestie de educaţie. Nu am ce să-i reproşez primului meu soţ, m-a ţinut ca pe o prinţesă, mi-a făcut toate poftele, ce visam noaptea aveam ziua. Noi amândoi am tras să facem bani pentru copiii noştri.”, a mărturisit Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan și Tibi Dumitrescu au divorțat în 2007. La un an distanță, impresara s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: