Redactia.ro
Home » Monden » Cine este fratele lui Mihai Trăistariu! Cu ce se ocupă și câți bani câștigă acesta

Cine este fratele lui Mihai Trăistariu! Cu ce se ocupă și câți bani câștigă acesta

Cine este fratele lui Mihai Trăistariu! Cu ce se ocupă și câți bani câștigă acesta

Cine este fratele lui Mihai Trăistariu! Artistul a vorbit despre fratele său, dezvăluind lucruri neștiute până acum. Iată cu ce se ocupă și câți bani câștigă acesta!

Cine este fratele lui Mihai Trăistariu! Cu ce se ocupă și câți bani câștigă acesta

Relația dintre Mihai Trăistariu și fratele său, pictorul Vasile Trăistariu, este una foarte bună de când acesta și-a ajutat fratele să-și deschidă afacerea și să-l promoveze pe rețelele de socializare.

Mihai Trăistariu și-a pierdut ambii părinți de la o vârstă fragedă, iar artistul a rămas singur alături de ceilalți trei frați ai săi. Cântărețul a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars în legătură cu fratele său pictor, Vasile, și este bucuros că fratele lui a început să-și promoveze singur afacerea cu tablouri pe rețelele de socializare, iar de data aceasta fără ajutorul fratelui său.

”S-a întâmplat un miracol. Miracolul e simplu, de vreo 10 ani mă chinui să-l conving să-și facă Facebook. I-am făcut eu, Facebook, i-am făcut tot felul de rețele de socializare, însă nu știe să le folosească și ieri a fost prima zi când și-a postat singur tablourile pe internet. Cu vânzare, cu preț, oricum el este foarte ieftin ca și pictor, l-am și certat pe tema asta și i-am zis să pună tablourile mai scumpe. El le pune la 150 RON, când doar cartonul și culorile sunt 100 RON, deci profitul lui e 50 RON”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, la Antena Stars.

De asemenea, acesta a mai declarat că fratele lui înainte era profesor de desen, însă și-a dat demisia și s-a apucat să-și deschidă propria afacere cu tablouri. Deși vânzările nu sunt la ordinea zilei, fratele lui încearcă să se promoveze pe toate rețelele de socializare.

Mihai Trăistariu a mai spus că l-a promovat extrem de mult pe fratele lui, însă nu poate să se ocupe numai de el, mai ales, că are foarte multe lucruri pe cap. Din 2006 de când a murit mama lor, Mihai Trăistariu îi plătește întreținerea, însă prețurile nu sunt foarte ridicate deoarece fratele lui locuiește în Piatra Neamț.

Cine l-a salvat pe Mihai Trăistariu din depresie

În urmă cu câteva luni, Mihai Trăistariu declara că are probleme grave cu banii și că nu știe ce să mai facă pentru a supraviețui de pe o zi pe alta. Ei bine, se pare că artistul și-a găsit puterea să meargă mai departe, ba mai mult, s-a repus pe picioare cu ajutorul banilor câștigați din turism. Mihai a făcut un împrumut la bancă iar acest lucru l-a adus în pragul falimentului, dar investiția pe care a făcut-o în câteva apartamente la malul mării s-a dovedit a fi o decizie înțeleaptă, care l-a salvat în cele din urmă. Așadar, apartamentele cumpărate s-au transformat într-o adevărată sursă de venit pentru artist.

”Pandemia pe toți ne-a necăjit într-o măsură mai mică sau mai mare, dar pe mine destul de mult pentru că am o școală de muzică în Constanța și mergea pe chirie și ”m-a pus naiba” în 2019 să îmi cumpăr o clădire, pe care am dat cu împrumut în bancă aproape 5 miliarde de lei. (…) M-am trezit cu o rată de 5000 de euro pe lună, pe care o dată cu pandemia nu am mai putut să o susțin și atunci singura mea sursă de venit au devenit aceste apartamente pe care le am la malul mării și care au fost la plesneală”, a explicat Mihai Trăistariu .

Mihai Trăstariu are 6 apartamente destinate turiștilor la malul mării, iar în lipsa cântărilor, artistul a trebuit să se reprofileze pe turism, iar acum poate declara că a reușit să treacă de încercarea grea la care a fost supus. „Au coincis cu pandemia și din momentul ală am tras de el cât am putut și le-am promovat cât am putut. M-am salvat cu banii și am ținut banii în bancă să îmi ajungă până vara asta. Nu le-am mai închis de atunci. Evident că mai sunt oameni care se cazează. Au venit de Paște, au mai venit și în ianuarie. Ele m-au ținut în priză și m-au salvat de această situație cruntă. (…) 6 apartamente am pentru turiști, în Mamaia Nord, la malul mării. (…) Mă descurc din turism acum. E puțin penibil că am ajuns să fac altceva, dar mi-am dat seama că situația asta forțată în care am intrat, cu pandemia, a fost o provocare pentru mine ca să văd dacă mă descurc fără să cânt. Uite că m-am descurcat”, a spus celebrul artist.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: