Redactia.ro
Home » Monden » Cine l-a salvat pe Mihai Trăistariu din depresie? Problemele financiare ale artistului au început să dispară

Cine l-a salvat pe Mihai Trăistariu din depresie? Problemele financiare ale artistului au început să dispară

GALERIE FOTO (2) Cine l-a salvat pe Mihai Trăistariu din depresie

Cine l-a salvat pe Mihai Trăistariu din depresie? Artistul s-a confruntat cu o perioadă dificilă după ce a intrat în depresie din cauza problemelor financiare. Cu toate astea, Mihai Trăistariu a reușit să învingă aceste greutăți și s-a repus pe picioare cu ajutorul banilor câștigați din turism.

Cine l-a salvat pe Mihai Trăistariu din depresie? Problemele financiare ale artistului au început să dispară

Cine l-a salvat pe Mihai Trăistariu din depresie? Celebrul artist a reușit să renască din propria cenușă. În urmă cu câteva luni, Mihai Trăistariu declara că are probleme grave cu banii și că nu știe ce să mai facă pentru a supraviețui de pe o zi pe alta. Ei bine, se pare că artistul și-a găsit puterea să meargă mai departe, ba mai mult, s-a repus pe picioare cu ajutorul banilor câștigați din turism. Mihai a făcut un împrumut la bancă iar acest lucru l-a adus în pragul falimentului, dar investiția pe care a făcut-o în câteva apartamente la malul mării s-a dovedit a fi o decizie înțeleaptă, care l-a salvat în cele din urmă.

Așadar, apartamentele cumpărate s-au transformat într-o adevărată sursă de venit pentru artist.„Pandemia pe toți ne-a necăjit într-o măsură mai mică sau mai mare, dar pe mine destul de mult pentru că am o școală de muzică în Constanța și mergea pe chirie și ”m-a pus naiba” în 2019 să îmi cumpăr o clădire, pe care am dat cu împrumut în bancă aproape 5 miliarde de lei. (…) M-am trezit cu o rată de 5000 de euro pe lună, pe care o dată cu pandemia nu am mai putut să o susțin și atunci singura mea sursă de venit au devenit aceste apartamente pe care le am la malul mării și care au fost la plesneală”, a explicat Mihai Trăistariu .

Mihai Trăstariu s-a reprofilat

Mihai Trăstariu are 6 apartamente destinate turiștilor la malul mării, iar în lipsa cântărilor, artistul a trebuit să se reprofileze pe turism, iar acum poate declara că a reușit să treacă de încercarea grea la care a fost supus. „Au coincis cu pandemia și din momentul ală am tras de el cât am putut și le-am promovat cât am putut. M-am salvat cu banii și am ținut banii în bancă să îmi ajungă până vara asta. Nu le-am mai închis de atunci. Evident că mai sunt oameni care se cazează. Au venit de Paște, au mai venit și în ianuarie. Ele m-au ținut în priză și m-au salvat de această situație cruntă. (…) 6 apartamente am pentru turiști, în Mamaia Nord, la malul mării. (…) Mă descurc din turism acum. E puțin penibil că am ajuns să fac altceva, dar mi-am dat seama că situația asta forțată în care am intrat, cu pandemia, a fost o provocare pentru mine ca să văd dacă mă descurc fără să cânt. Uite că m-am descurcat”, a spus celebrul artist.

Mihai Traistariu a reusit sa iasa din depresie

Totodată, odată cu dispariția problemelor financiare, Mihai Trăistariu a reușit să se vindece și de depresia în care intrase din cauza problemelor. Acum, susține fostul concurent de la Eurovision, se află într-o stare psihică mult mai bună. „Singurele mele surse de venit la ora asta sunt aceste apartamente și școala de muzicăă care s-a redeschis. Iată că m-am făcut businessman! Pandemia asta pe undeva mi-a prins bine și m-a învățat că viața e așa cum e, cu bune și cu rele, și trebuie să supraviețuim. Practic, asta a fost un exerciiu de supraviețuire, anul trecut. Toate business-urile mele încet, încet dacă îmi revin, îmi revin și eu psihic. Deja sunt destul de bine. Nu mai sunt dărâmat psihic.”, a mai spus Mihai Trăistariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: