Redactia.ro
Home » Monden » De ce Mihai Trăistariu nu s-a căsătorit niciodată? Artistul a spus adevărul

De ce Mihai Trăistariu nu s-a căsătorit niciodată? Artistul a spus adevărul

De ce Mihai Trăistariu nu s-a căsătorit niciodată_

De ce Mihai Trăistariu nu s-a căsătorit niciodată? Artistul este unul dintre cele mai controversate vedete din România. Deși este cunoscut în întreaga țară, acesta este foarte discret în ceea ce privește viața sa personală și mulți nu știu câte iubite a avut Mihai Trăstariu. Ei bine, de această dată, cântărețul a ales să se destăinuie.

De ce Mihai Trăistariu nu s-a căsătorit niciodată? Artistul a spus adevărul

De ce Mihai Trăistariu nu s-a căsătorit niciodată? Artistul este cunoscut în special pentru momentul său unic de la Eurovision 2006, când a câștigat locul 4. Mihai Trăstariu și-a făcut o carieră muzicală, dar în ultimii ani, acesta s-a reprofilat, având o afacere în imobiliare. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu informații despre viața lui amoroasă, pe care a preferat să o țină la distanță. Invitat la Antena Stars, artistul a vorbit deschis despre marile sale iubiri, dar și cum nu a reușit să-și clădească o relație serioasă până acum. Mihai a declarat că anul trecut s-a despărțit de iubita sa cu care a avut o relație de 2 ani, iar în ultima perioadă a avut relații scurte. Conform acestuia, a avut relații care au ajuns și la 7 ani de dragoste, însă, artistul a spus că nu s-a ajuns la căsătorie deoarece de-a lungul timpului femeile din viața sa nu se puteau adapta la stilul său de viață.

Totodată, Mihai Trăistariu a precizat că a avut iubite mult mai tinere decât el și consideră că și acesta e motivul pentru care relațiile sale nu au funcționat. ”Era o diferență de vârstă, am avut numai puștoaice și nu era ok, trebuia să-mi iau mai măricele, nu-mi înțelegeau programul și fuga asta a mea continuă.”, a spus Mihai Trăistariu.

Artistul a mai spus că nu s-a despărțit niciodată din cauza faptului că unul dintre parteneri a înșelat. Potrivit acestuia, încă de la început a analizat și nu s-a cumplat cu vreo femeie care ar fi urmat să-l înșele la un moment dat. ”Înșelat n-am fost, nici nu mă cuplez cu cineva dacă simt că înșeală.”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu, probleme financiare

Din cauza pandemiei de coronavirus, multe afaceri au avut de suferit. Printre ele se numără și afacerea lui Mihai Trăistariu. Situația artistului s-a înrăutățit, iar acum mai are puțin și intră în faliment. Tot pentru aceeași sursă, Mihai a declarat că nu-i mai ajung banii pe care îi câștiga din chiria apartamentelor sale. „Unul dintre aprtamente a trebui să-l vând ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi. Bani cu care trăiesc și acum. Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie”,declara artistul în urmă cu ceva timp. De asemenea, Mihai a spus că își ajută și frații, care îl sună de câte ori rămân fără bani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: