Redactia.ro
Home » Monden » Regretul uriaș al lui Mihai Trăistariu. Artistul nu a apucat să-i vorbească mamei sale înainte să moară

Regretul uriaș al lui Mihai Trăistariu. Artistul nu a apucat să-i vorbească mamei sale înainte să moară

GALERIE FOTO (2) Regretul uriaș al lui Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu a fost la un moment dat unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. Cu talentul său vocal inconfundabil, Mihai a reușit să ajungă la inimile românilor. Cu toate astea, Mihai a trăit o dramă cu adevărat cumplită. Artistul și-a pierdut mama în urmă cu 26 de ani.

Regretul uriaș al lui Mihai Trăistariu. Artistul nu a apucat să-i vorbească mamei sale înainte să moară

Mihai Trăistariu, în vârstă de 40 de ani și-a pierdut ambii părinți în urmă cu mai bine de 20 de ani. Cât timp ai trăit, cei doi i-au oferit artistului o educație bună și l-au susținut necondiționat. Deși nu stătea bine cu banii, Mihai a reușit să-și îndeplinească visul.

Conform Spynews.ro, acesta are un mare regret legat de părinții săi. Mihai a povestit într-o emisiune că a fost mai apropiat de mama sa, și regretă faptul că nu a apucat să vorbească mai mult cu ea. ”Cumva cred că trebuia să vorbesc mai mult cu ea. Erau multe lucruri pe vremea aia să i le spun, dar acum m-am maturizat și simt nevoia să vorbesc cu cineva. Dacă ar fi fost mama aș fi vorbit cu ea lucruri nespuse nimănui, dar n-am mai apucat că aveam 26 de ani când s-a stins”, a spus Mihai Trăstariu.

Mihai Traistariu si familia sa

Mihai Trăistariu, despre problemele în familie

Totodată, cântărețul a vorbit despre violențele domestice dintre părinții săi, susținând că de multe ori îi lăsa să-și rezolve singuri conflictele. Tatăl artistului a murit când acesta avea doar 17 ani, iar la înmormântare lui, mama sa nu a vrut să participe. ”Părinții mei nu s-au înțeles. Erau bătăi mereu. Taică-miu devenise violent cu maică-mea, dormeau în camere separate. Nu prea ne-am revoltat noi, copii, de frica lui taică-miu. Îi lăsăm pe ei să își rezolve problemele, care s-au rezolvat doar după moartea lui. Tatăl meu a murit când aveam 17 ani, atunci maică-mea nici la înmormântare nu a fost. A zis că a scăpat de el și nu vrea să meargă”, a mai declarat Mihai.

Mihai Trăistariu a făcut parte din trupa Valahia, alături de Costi Ioniță și Dorin Topală. La începutul anilor 1990, cei trei făceau furori cu piesele “Banii şi fetele”, “Banana” sau “La mare, la soare” . Trupa a rezistat până în 2004, după care fiecare și-a văzut de drumul lui. În prezent, artistul investește în imobiliare, având șase garsoniere în Mamaia pe care le închiriează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: