Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu a găsit elixirul tinereții. Arată din ce în ce mai tânăr… pe internet. FOTO în articol!

Mihai Trăistariu a găsit elixirul tinereții. Arată din ce în ce mai tânăr… pe internet. FOTO în articol!

GALERIE FOTO (5)

La 40 de ani, cântărețul Mihai Trăistariu pare că a oprit timpul în loc, ba mai mult, l-a și dat înapoi. Așa se face că, fotografiile lui Traistariu de pe rețelele de socializare șochează la prima vedere, lăsând senzația că Trăistariu fie a găsit elixirul tinereții, fie este un caz „Benjamin Button”.

„Pingu”, așa cum îi spun prietenii, întinerește pe zi ce trece, dacă stăm să analizăm fotografiile pe care le postează intens pe rețelele de socializare. Însă, nu a recunoscut faptul că acesta folosește diverse aplicații care îl fac să pară cu cel puțin 20 de ani mai tânăr.

Trăistariu susține că este fericit

Cântărețul care în urmă cu 14 ani se clasa pe locul 4 la concursul internațional „Eurovision”, cu piesa „Tornero”, se declară fericit. Astfel că, stările de bine le împărtășește pe rețelele de socializare, alături de fotografii modificate complet.

„Mi se vede găurica aia dintre picioare”

Tot Mihai Trăistariu este cel căruia nu îi este teamă să spună lucrurilor pe nume. Acesta a postat o fotografie, în dreptul căreia a scris că i se vede găurica. „Ați zâmbit azi? Bine! Atunci… zambiti la comandă mea. Uite… găurica aia dintre picioare… o vedeți? Ei bine… nu era în plan s-apară în poză… pup.” Altfel, Mihai Trăistariu are curaj să și plângă pe rețelele de socializare și să strige după iubire. „După tine mă uităm! Dar tu nu mă vezi, nu mă auzi… Unde ești iubire!” se întreabă retoric Mihai Trăistariu pe Instagram.

Cu ce se mai pocupa Mihai Trăistariu în prezent?

Trăistariu și-a deschis școală de muzică în Constanța, pe care o promovează destul de mult. În plus, acesta caută tinere talente și își îndeamnă fanii să își trimită copiii la el, mai ales dacă sunt talentați din punct de vedere muzical. In plus, artistul se ocupă și de imobiliare, generând bani din chiriile pe care le strânge pe litoral.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: