Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie. Imaginea cu care și-a șocat fanii

Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie. Imaginea cu care și-a șocat fanii

mihai traistariu postare instagram

Nonconformistul artist și-a șocat fanii internauți din nou. După controversatele postări în lenjeria intimă, Mihai Trăistariu s-a pozat, din nou, într-o ipostază inedită. Acesta n-a ținut cont de reacțiile pe care le-ar putea isca și s-a transformat în… femeie.

Mihai Trăistariu s-a transformat în femeie

Artistul în vârstă de 40 de ani este o prezență activă în mediul online, ținându-și fanii la curent cu toate activitățile de zi cu zi. De curând, el a vrut să-și surprindă comunitatea, fotografiindu-se într-o ipostază atipică. În imaginea respectivă, cântărețul a luat forma unei femei, cu ajutorul unui program de editat fotografii.

După cum era de așteptat, postarea n-a scăpat de replicile dure ale celor din comunitatea sa, chiar dacă artistul a încercat să le devieze atenția cu comentariul „Fiică-mea. Chiar seamănă cu mine”. Mulți l-au criticat pe artist pentru aceste postări menite să atragă atenția, spunându-i că ar vrea, mai degrabă, să audă despre parcursul lui muzical.

 

Viața amoroasă a lui Mihai Trăistariu

De-a lungul anilor, artistul a intrat în gura fanilor și din cauza vieții sale amoroase. Mihai Trăistariu n-a prea avut noroc în dragoste și spune că nici nu-și mai caută jumătatea. „Nu sunt un gagicar! Sunt chiar un tip cuminte! Deşi showbiz-ul e plin de tentaţii şi de propuneri… M-am şi logodit în 2009. Fără folos ! Nu prea durează relaţiile mele. Sper să fie ceva temporar pentru că sunt un tip ok, chiar cuminte… Nu mai caut pe nimeni de-o vreme ! Primesc destule ” oferte ” pe Facebook … Nu prea am timp în perioada asta să-mi fac o relaţie stabilă … aşa că, momentan, dau curs ” ofertelor ” mai atrăgătoare… Până o să-ntâlnesc … MAREA IUBIRE …„, a declarat Mihai Traistariu pentru cancan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: