Redactia.ro
Home » Știri » I-a dat foc la casă! Mihai Trăistariu, păgubit de propriul frate

I-a dat foc la casă! Mihai Trăistariu, păgubit de propriul frate

Detalii picante ies la iveală despre viața controversată a lui Mihai Traistariu. Pe lângă viața de cântăreț pe care o duce, artistul se ocupă și cu afacerile imobiliare și apartamentele pe care le deține la malul mării. Astfel că, acesta s-a confruntat cu o problemă nu tocmai ușor de gestionat.

Unul dintre apartamentele lui Mihai Traistariu a fost incendiat chiar de fratele acestuia. Primit în gazda într-unul dintre apartamentele pe care le deține la malul mării, fratele lui Mihai Traistariu a reușit să dea foc locuinței, iar totul a pornit de la o cămașă. A fost suficient însă ca mobila de bucătărie să ia foc și să creeze daune serioase pentru Mihai Traistariu. Mai mult, Mihai Traistariu este supărat de faptul că fratele sau încă nu și-a cerut scuze pentru incendiul și pagubele provocate. “Mi-a dat foc la casă. Eu fac un bine și uite cum se întoarce. L-am chemat pe fratele meu la mare și l-am cazat într-un apartament de-al meu și el ce-a făcut? Mi-a dat foc la dulapuri. Și m-a sunat așa foarte relaxat și mi-a zis « Am dat foc puțin aici, au ars mânerele de la dulap. Am vrut să îmi usuc cămașa la aragaz și nu am fost atent și a luat foc dulapul de la bucătărie.» Nu am pretenții să îmi întorci înapoi dar să ai bunul simț să spui măcar un mulțumesc”, a mărturisit trist Traistariu.

Traistariu câștigă bani frumoși din imobiliare

Dacă pe plan muzical lucrurile nu stau tocmai pe roze, în afaceri, Mihai Traistariu a dat lovitura. Acesta deține 7 apartamente la malul marii, pe care le închiriază pe perioada verii, cu 200-300 de lei pe noapte. Astfel, artistul reușește să acopere rata de 20.000 de lei pe care o are la bancă. In plus, se ocupă si de o scoala de muzica pentru cei mici.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: