Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu a rămas fără bani. Cum se descurcă artistul

Mihai Trăistariu a rămas fără bani. Cum se descurcă artistul

Mihai Trăistariu a rămas fără bani. Din cauza pandemiei de coronavirus tot mai multe vedete se confruntă cu probleme financiare, dar unele dintre ele au găsit o cale pentru a se redresa. Ei bine, nu este cazul și lui Mihai Trăistariu care este aproape de faliment. Artistul spune că se descurcă foarte greu și că mai are bani doar pentru o lună. Ce se întâmplă cu acesta?

Mihai Trăistariu a rămas fără bani. Cum se descurcă artistul

Mihai Trăistariu a rămas fără bani! Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, dar și cântărețul care ne-a făcut mândri la Eurovision în 2006, când a obținut locul 4. Anii au trecut și Mihai a încercat să-și facă o carieră în muzică. Acest lucru nu prea i-a funcționat, așa că și-a deschis o afacere de imobiliare, dar în vreme de pandemie aceasta nu a mai mers, motiv pentru care artistul aproape a rămas fără bani. Cântărețul a declarat că mai are puțini bani din cei pe care a reușit să-i strângă în această perioadă, iar din această cauză și-a vândut și un apartament. Nu a mai rezistat și și-a deschis sufletul în fața fanilor săi, gândindu-se că și alții trec prin aceeași situație.„Unul dintre apartamente a trebui să-l vând ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi. Bani cu care trăiesc și acum. Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie”, a declarat Mihai Trăistariu.

Banii obținuți din vânzarea apartamentului sau cei câștigați de pe urma școlii de muzică nu l-au ajutat prea mult timp, iar acum artistul a rămas cu 4.000 de lei care să-i ajungă doar o lună. „Eu în clipa asta mai am undeva la 4000 de lei în bancă, mă uit la ei și zic, stai să vedem că poate e o chestie de câteva zile, săptămâni. Aștept miracole!”, a dezvăluit acesta.

Artiștii sunt afectați de pandemia de coronavirus

Pandemia de coronavirus le-a afectat viața artiștilor din România, deoarece aceștia nu mai au voie să susțină concerte din cauza restricțiilor impuse de autorități. Astfel, unii dintre ei au fost nevoiți să se reprofileze pentru a avea ce pune pe masă. Mihai Trăistariu a dezvăluit că a întâlnit colegi de breaslă care au renunțat la muzică și s-au angajat în domenii simple pentru a câștiga bani. „90% însă din artiști sunt acum la pământ! Am întâlnit deja un coleg – artist, care lucrează ca bodyguard la un market. Nu e posibil așa ceva. Iar omul când m-a văzut, a lasat capul în jos, rușinat. Un coleg de breaslă vinde viori. Un altul s-a făcut vânzător la o alimentară de cartier. O altă colegă cântăcioasă face videochat în perioada asta ca să-și cumpere de mâncare. E groaznică pentru un artist această perioadă. În această situație ne-au adus restricțiile și carantina. Am ajuns la capătul puterilor”, a mai spus Mihai Trăistariu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: