Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu vinde fotografii indecente cu el pentru a se întreține. Cât costă astfel de imagini

Mihai Trăistariu vinde fotografii indecente cu el pentru a se întreține. Cât costă astfel de imagini

GALERIE FOTO (2) Mihai Trăistariu vinde fotografii indecente cu el pentru a se întreține. Cât costă astfel de imagini

Din cauza pandemiei, Mihai Trăistariu a rămas în pană de bani, astfel că a găsit o idee mai bună ca să-și rotunjească veniturile. Artistul postează fotografii indecente pe un site pentru adulți. 

Mihai Trăistariu vinde fotografii indecente cu el

Mihai Trăistariu s-a folosit de rețeta unor vedete din străinătate și face bani etalându-și corpul pe care îl lucrează la sala de fitness regulat. Cântărețul își rotunjește veniturile cu ajutorul site-ului pentru adulți OnlyFans.com, unde își expune fără nici o cenzură trupul. Ce tarife are pentru curioși?

Mihai Trăistariu nu este singurul artist car face acest lucru, el preluând ideea de la vedete mondiale, precum Cardi B și Bella Thorne. Acestea câștigă milioane de euro pe an din pozele indecente pe care le fac publice, astfel că artistul de la noi a încercat și el să scoată câțiva bani din asta.

Mihai Trăistariu vinde fotografii indecente cu el! Pe OnlyFans.com, Mihai Trăistariu a reușit să adune într-un an 156 de abonați care plătesc lunar câte 5 dolari (21 de lei). Abonații cântărețului se pot delecta în schimbul acestei sume cu nudurile artistului, filmulețe perverse, dar și cu tot felul de mesaje fierbinți. Astfel, pe lună, Mihai Trăistariu încasează 780 de dolari, echivalentul a 3.276 de lei, respectiv 675 de euro, iar anual, vedeta adună 8.100 de euro doar din acest job.

Mihai Trăistariu vinde fotografii indecente cu el pentru a se întreține. Cât costă astfel de imagini

Se pare că Mihai Trăistariu a ajuns să apeleze la astfel de aplicații după ce, în ultimul an, a adunat doar 3.000 de euro din concerte. Ocupația de bază a artistului nu i-a adus foarte mulți bani în 2020, însă acesta nu renunțat la cântat. Se pare că singurul lucru care a mai crescut bugetul artistului au fost chiriile care au totalizat 25.000 de euro.

Mihai Trăistariu vinde fotografii indecente cu el! El a investit de-a lungul anilor în șase apartamente studio în Constanța, iar banii din închiriere a acestora sunt un venit constant și la vremuri grele. Mihai preferă să nu mai investească în această perioadă în haine, ci doar în mâncare și în plata utilităților. Are și rate bancare, dar le-a „înghețat” momentan.

Mihai Trăistariu le-a trimis imagini perverse lui Jador și lui Selly

Mihai Trăistariu este cunoscut pentru faptul că pozează nud și nu sfiește să publice fotografiile sau să le trimită și colegilor săi de breaslă. Printre aceștia s-au numărat Jador și Selly, care au rămas surprinși de gestul artistului. Mihai Trăistariu le-a trimis imagini perverse lui Jador și lui Selly.

Mihai Trăistariu vinde fotografii indecente cu el! Selly a povestit că are în telefon o fotografie cu Mihai Trăistariu complet dezbrăcat pe care chiar artistul i-a trimis-o. Tânărul a explicat că imaginea a fost trimisă de Mihai pentru a-și promova contul privat de pe platforma onlyfans.ro, acolo unde artistul postează imagini cu el dezbrăcat.

”Omul și-a instalat pe Instagram un bot (robot n.r.) care dă automat mesaje cu ”join my onlyfans account” (abonează-te la contul meu de onlyfans). Și acolo s-au întâmplat două lucruri total greșite. Primul lucru: botul ăla nu știe să diferențieze vârsta și a trimis la multe fete sub 18 ani chestia aia… Foarte nasol. Iar a doua chestie e că eu am o poză în telefon cu p***ul lui Mihai Trăistariu pe care n-am solicitat-o niciodată. Omul, efectiv, mi-a dat mesaj… Vă jur că n-am solicitat așa ceva. El mi-a trimis poză, e contul lui verificat !…”, a povestit Selly la emisiunea online pe care o realizează pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: