Redactia.ro
Home » TV » Cum supraviețuiesc artiștii în timpul pandemiei de coronavirus? Mihai Trăistariu i-a dat de gol

Cum supraviețuiesc artiștii în timpul pandemiei de coronavirus? Mihai Trăistariu i-a dat de gol

Mihai Trăistariu crede că vaccinul anti-covid este ultima salvare

Mihai Trăistariu a afirmat că anul pandemiei de coronavirus a fost un an extrem de greu pentru artiști. Artiștii nu au mai performat ca în vremurile bune, iar veniturile mutora au fost inexistente. Mihai Trăistariu a făcut declarații uluitoare cu privire la veniturile artiștilor din timpul pandemiei de coronavirus. 

 

Mihai Trăistariu i-a dat de gol

Mihai Trăistariu a fost lovit din plin. Cântărețul a întâmpinat numeroase probleme pe plan financiar, la fel ca mulți alți artiști. Artistul s-a plâns public în repetate rânduri de lipsa de venituri de lipsa banilor și de faptul că măsurile impuse de autorități nu îi permit să își ducă traiul așa cum obișnuia. Liberii profesioniști au fost foarte afectați de pandemie. Mihai Trăistariu a făcut declarații uluitoare cu privire la domeniile în care s-au reprofilat artiștii și metodele pe care le-au găsit pentru a supraviețui. Aristul a precizat la Antena Stars că mulți prieteni de-ai săi au fost nevoiți să se angajeze fie în magazine, fie s-au mutat în zona rurală, fie au început să facă videochat.

„O colegă a spus că trăiește pe banii soțului, un cuplu de vedete s-a mutat la țară, că nu mai aveau venituri. Sunt artiști care s-au reprofilat. Cei mai micuți nu mai pot supraviețui. Am un prieten care era sunetist, iar acum este bodyguard la un magazin. Mai știu un coleg chitarist care vinde la un magazin, o colegă de-a noastră care mi-a spus că a făcut videochat, ca să supraviețuiască perioadei. S-a ajuns la niște perioade crunte pentru artiști. Am putea functiona, astfel trebuie să cerem ajutoare de la stat.”, a spus Mihai Trăistariu.

Multe persoane așteaptă momentul în care pandemia va lua sfârșit. Mihai Trăistariu este de părere că pandemia va lua sfârșit abia în momentul în care masca de protecție nu va mai fi obligatorie, iar evenimentele vor putea fi reluate la capacitate maximă. Artistul a precizat că așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă pe scenă.

,,În clipa în care am scăpat de mască, atunci vor ncepe concertele. Acum dacă lansezi ceva, nu te poți bucura de succes. Dacă lansezi o piesă în pandemie, riști să câștige doar compozitorul. Atunci veniturile sunt foarte mici. Eu am urmărit ce fac colegii, nu am vazut hituri anul ăsta. În schimb m-am întâlnit în vară cu ei, pentru că atunci s-au permis nite concerte. Toți erau supărați și îngroziți.”, a spus artistul.

Mai mult, în ultima perioadă, Mihai Trăistariu a lăsat muzica și s-a apucat de afaceri imobiliare. Cântărețul și-a închiriat un apartament din Constanța, dara  fost nevoit să își vândă o altă locuință pentru a supraviețui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: