Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Trăistariu a început să picteze. Fratele artistului, invidiat că i-a furat meseria?

Mihai Trăistariu a început să picteze. Fratele artistului, invidiat că i-a furat meseria?

GALERIE FOTO (3) Mihai Trăistariu a început să picteze

Mihai Trăistariu a început să picteze. Din cauza pandemiei de coronavirus, multe afaceri au fost stopate, iar oamenii au fost nevoiți să se reprofileze. Printre aceștia se numără și Mihai Trăistariu, care s-a apucat de pictat. Dar, se pare că fratele său care este pictor, este supărat că artistul i-a furat meseria.

Mihai Trăistariu a început să picteze. Fratele artistului, invidiat că i-a furat meseria?

Mihai Trăistariu a început să picteze. Mihai Trăistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, mai ales după ce a ocupat locul 4 la Eurovision în urmă cu câțiva ani. Din cauza pandemiei de coronavirus, resursele financiare ale artistului au avut de suferit, iar afacerea nu îi mai merge. Astfel, Mihai a avut o idee surprinzătoare pentru a face bani. Mihai Trăistariu a început să picteze.

Recent, artistul a mărturisit pentru Antena Stars că din cauza crizei financiare a fost nevoit să se reprofileze. Prin urmare, Mihai Trăistariu a luat-o pe urmele tatălui și a fratelui său, care pictează. Deși la început a fost vorba despre o simplă pasiune, acum artistul visează să-și deschidă și o expoziție de artă. Luni la rând, artistul s-a plâns că restricțiile impuse de autorități din cauza pandemiei de coronavirus l-au împiedicat să-și facă meseria de artist, iar acum acesta a recurs la un gest neașteptat.

Cântărețul a început să picteze câteva scaune din apartamentele din Mamaia pe care le închiriează turiștilor. După ce s-a lăudat cu operele sale pe Interner, Mihai a fost încurajat de fanii săi să meargă mai departe cu această pasiune. Totodată, Mihai a declarat că fratele său ar fi invidios pe munca lui. „Și am pus un scaun, primul scaun, iar după câteva zile am postat pe Facebook și au început să îmi scrie oamenii în privat cât costă. Le-am zis că nu îl vând, l-am făcut așa să fie mai artistic și uite așa am ajuns la al cincilea scaun, plus două tablouri. Vorbind cu managera mea i-am zis <>”, a spus Mihai Trăistariu .

Fratele lui Mihai Trăistariu, invidios pe marele artist?

Mihai Trăistariu a așteptat cu sufletul la gură reacția fratelui său, care este de profesie pictor. Cu toate astea, artistul a fost dezamăgit pentru că fratele său nu i-a adresat cuvintele de laudă pe care le aștepta. Ba mai mult, acesta a primit câteva mesaje ciudate chiar de la fratele său. „Acum când am pictat scaunele astea și tablourile, eu nu l-am anunțat pe el. Pur și simplu mi-a venit ideea acum vreo 10 zile și mă așteptam că el de vreo 2 luni activează des pe Facebook și nu a avut nicio reacție, niciun like și chiar am zis revoltat <<Băi dar frate-miu nimic?>> nicio laudă, ceva, nimic. Și m-am trezit aseară la 12 și jumătate cu un sms, acest sms în care combină două mesaje practic. În unul din ele îmi spune că au ieșit OK tablourile, că sunt frumoase și unul din ele tot pe religie, că am crezut că mă blestemă el că m-am apucat de pictură și îi fur locul, pâinea, ceva de genul, dar nu era așa. Pur și simplu sunt veșnicele lui sfaturi să mă pocăiesc, să mă spovedesc.”, a spus Mihai Trăistariu.

Spre deosebire de Mihai, fratele său este o fire introvertită, acesta trăind din pictură, fiind și un practicant al religiei. Conform spuselor artistului, fratele său citește foarte mult Biblia și de multe ori îi dă sfaturi în ceea ce privește comportamentul lui.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: