Redactia.ro
Home » TV » Cine este Gheorghe Ifrim, primarul din Las Fierbinți. Cu ce s-a ocupat înainte să devină actor

Cine este Gheorghe Ifrim, primarul din Las Fierbinți. Cu ce s-a ocupat înainte să devină actor

GALERIE FOTO (3) Gheorghe Ifrim

Vasile, primarul din Las Fierbinți este unul dintre cele mai îndrăgite personaje ale serialului de comedie. Însă, puțină lume știe cine este Gheorghe Ifrim și cu ce s-a ocupat înainte de a deveni unul dintre cei mai cunoscuți actori din România.

Cine este Gheorghe Ifrim, primarul din Las Fierbinți

Gheorghe Ifrim, în vârstă de 48 de ani este cel care i-a dat viață primarului Vasile din „Las Fierbinți”. Deși este un personaj cunoscut de toți românii, puțini știu cine este Gheorghe Ifrim și cu ce s-a ocupat înainte de a deveni actor.

Ifrim a absolvit Academia de Teatru și Film din București în anul 1987, avându-l ca profesor pe Gelu Colceag. De asemenea, pe lângă faptul că acesta are un talent aparte, Gheorghe Ifrim mai are un frate care îi seamănă leit, care la rândul său este de profesie actor, Lucian Ifrim.

Ei bine, deși talentul lui Gheorghe este atât de evident, acesta a lucrat înainte de a deveni actor la sere, la Măgurele, ca să-și poată plăti meditațiile.

Acesta a terminat ASE-ul și îi plăcea foarte mult matematica și algebra. După o perioadă, a ajuns să lucreze la uzina de construcții și la reparații utilaje.

Nu vezi dublu! Primarul din „Las Fierbinți” are un frate… aproape identic! Cu ce se ocupă Lucian?

Gheorghe a povestit într-un interviu pentru Libertatea.ro cum a ajuns să dea la actorie. În timp ce el dădea examen la ASE, fratele lui era student la actorie, motiv pentru care într-o zi la luat și pe fratele său într-o tabără la Costinești.

Acolo l-a întâlnit pe Cătălin Naum, directorul Teatrului Podul Studențesc, iar acesta i-a spus că va deveni actor.Deși la primul examen Gheorghe a fost respins de către Mircea Albulescu, a doua oară a reușit să treacă cu bine examenul.

După ani de muncă, Gheorghe îl joacă pe Vasile, primarul din Las Fierbinți, iar românii sunt încântați de acest personaj. De asemenea, actorul a precizat că este pregătit să exploreze și alte zone, cum ar fi rolul din Rața sălbatică, unde nu mai este un rol de comedie, și unul dramatic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: