Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Iacob Karla Gabriela?! Oamenii legii trag un semnal de alarmă și cer ajutorul populației pentru a-i da de urmă

Cine este Iacob Karla Gabriela?! Oamenii legii trag un semnal de alarmă și cer ajutorul populației pentru a-i da de urmă

iacob karla gabriela

Într-un apel disperat către cetățeni, Poliția Capitalei solicită sprijinul comunității pentru depistarea unei tinere în vârstă de 13 ani, Iacob Karla Gabriela, care a plecat de acasă în urmă cu o seară și nu s-a mai întors. Autoritățile sunt în alertă, iar apelul este un efort de mobilizare pentru găsirea urgentei minore.

Detalii Despre Dispariția Minorei:

Conform informațiilor oficiale, Iacob Karla Gabriela a dispărut în cursul zilei de ieri, 10 noiembrie 2023, atunci când a părăsit adresa de domiciliu din Sectorul 2 și nu a mai fost văzută de atunci. Autoritățile au primit aprobarea familiei pentru mediatizarea cazului, recurgând la ajutorul publicului pentru găsirea tinerei.

Semnalmente ale Minorei:

Nume: Iacob Karla Gabriela
Vârstă: 13 ani
Înălțime: 1,57 metri
Greutate: 47 de kilograme
Culoarea părului: Șaten închis
Culoarea ochilor: Verzi
Îmbrăcăminte la dispariție: Hanorac negru
Apelul Oficial al Poliției Capitalei:
„POLIŢIA CAPITALEI SOLICITĂ SPRIJINUL CETĂŢENIOR PENTRU DEPISTAREA UNEI MINORE DISPĂRUTE

La data de 10 noiembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unei minore, care în aceeași zi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 și nu a mai revenit până în prezent.

La data de 11 noiembrie 2023, aparţinătorii şi-au exprimat acordul cu privire la mediatizarea cazului.

Minora dispărută se numeşte IACOB KARLA GABRIELA, este în vârstă de 13 ani şi are următoarele semnalmente: Înălţime: 1,57 m, greutate 47 kg, păr şaten închis, ochi verzi.

La data dispariției purta un hanorac de culoare negru.

Cei care au văzut-o sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.”

Mobilizare Comunitară:
În situații de dispariție, mobilizarea comunitară este esențială. Apelul către public este un strigăt disperat pentru orice informație care ar putea contribui la găsirea lui Iacob Karla Gabriela și pentru a aduce un sfârșit acestei situații delicate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: