Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Iancu, fratele lui Culiță Sterp. Cum a ajuns să apară la Survivor

Cine este Iancu, fratele lui Culiță Sterp. Cum a ajuns să apară la Survivor

GALERIE FOTO (3) iancu-frate-culita-sterp-survivor-romania

Frații Iancu și Culiță Sterp au devenit cunoscuți în urma participării show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, difuzat de postul de televiziune KanalD. Odată ce și-au căpătat faima, cei doi frați și-au îndreptat atenția spre lucruri diferite. Culiță a urmat cariera muzicală, doborând top după top, în timp ce Iancu Sterp a ajuns la… Survivor România. Iată care a fost parcursul celui din urmă!

Iancu Sterp, de la Puterea Dragostei la Survivor România

A debutat pe micile ecrane grație show-ului matrimonial „Puterea Dragostei”, acolo unde s-a înscris alături de fratele lui, Culiță. Deși a avut mare priză la fete, Iancu nu și-a găsit jumătatea după primul sezon al emisiunii. De aceea, a decis să mai dea o șansă show-ului și să participe și-ntr-un al doilea sezon. Acesta din urmă a fost cu noroc și i-a scos-o în față pe Denisa, actuala lui iubită.

Deși aceasta este din Londra, Iancu a fost dispus să renunțe la tot și să se mute cu ea într-o altă țară. Relația lor merge ca pe roate, iar Iancu spune că este împlinit sufletește alături de Denisa. Chiar și așa, Iancu a simțit nevoia de o nouă provocare: participarea la Survivor România.

Iancu, unul dintre Războinicii de la Survivor România

A părăsit Londra, lăsându-și iubita în urmă, doar pentru a participa la Survivor România. Fratele său, Culiță, și-a arătat tot suportul și a mărturisit că e foarte mândru de alegerea făcută de Iancu. „Frumosul si iubitul meu frate, care iar e departe… o să îl vedeți din nou la TV! Si nu e vorba de emisiunea „Puterea dragostei”! A trecut la Next level, ca sa zic așa! Baftă campionule! Te iubesc!”, a scris Culita Sterp pe contul lui de socializare.

Cât despre iubita sa, Denisa, aceasta îl sprijină în demersul său. Aceasta postează des mesaje de susținere la adresa iubitului său și se bucură de parcursul lui în competiția sportivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: