Redactia.ro
Home » Monden » Mai întâi în tandrețuri cu Ghiță, apoi iubitoare cu soțul său. Mesajul Grațielei de la Survivor România

Mai întâi în tandrețuri cu Ghiță, apoi iubitoare cu soțul său. Mesajul Grațielei de la Survivor România

GALERIE FOTO (2) gratiela duban relatie

Face ce face și nu scapă de gura târgului! Asta pentru că toți cei de acasă, dar și cei din competiție, au putut sesiza aproprierea dintre Grațiela, soția lui Andrei Duban, și colegul ei de suferință, Ghiță. Aceștia doi au fost din nou protagniștii unor scene de apropiere, care au dat naștere altor speculații. În același timp, ca o soție iubitoare, Grațiela i-a trimis un mesaj plin de iubire soțului său.

Mesajul Grațielei de la Survivor România către soțul său

Aflată de atâtea săptămâni în competiția televizată, pe Grațiela a cuprins-o dorul de soțul său. Aceasta i-a transmis un mesaj emoționant, pentru a-i întări credința în ea. „Îmi este dor de mirosul tău, de pielea și de privirea ta. De noi doi”, a fost mesajul dat de Grațiela soțului ei.

gratiela mesaj sot
Grațiela, emoționată

Acesta din urmă i-a întors vorbele, recunoscând că-i îi lipsește. ”Iubita meaaa. Doamne, ce greu e fără tine. Cum e degetul tău”? Grațiela: Ești mândru de mine? Mai bine, nu doare. Andrei: Văd că ai început să joci”, a fost răspunsul lui Andrei Duban.

Discuția plină de tandrețe dintre Grațiela și Ghiță

La rândul lor, Ghiță și Grațiela au avut parte de un schimb de replici… incitant! Mărturisindu-și fericirea că a rămas în concurs, Ghiță i-a făcut o declarație plină de subînțelesuri Grațielei.

Ghiță: Tu, Grațielo, am zis că te iau la o vorbă pentru că vreau să-mi exprim bucuria…
Grațiela: Dar ce mă, Ghiță, până acum de ce nu ți-ai exprimat-o, mă?
Ghiță: O, fetița mea, cât de mult mă bucur că ai rămas în competiție alături de noi, nu vrei să-ți imaginezi Eu mă bucur să am în echipa mea o persoană care mă binedispune, care îmi dă viață, care știe să mă încurajeze pe traseu…
Grațiela: Care face mâncare!!!…
Ghiță: Asta am vrut să punctez acum… N-ai scăpt de mineee, tot prost sunt, tot aici sunt!…
Grațiela: Nici tu n-ai scăpat de mine! Trebuie să mă mai suporți!”, a fost discuția dintre cei doim conform Wowbiz.