Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubita lui Al Pacino. Alfallah este mai tânără cu 53 de ani

Cine este iubita lui Al Pacino. Alfallah este mai tânără cu 53 de ani

GALERIE FOTO (3) Cine este iubita lui Al Pacino

Cine este iubita lui Al Pacino. Starul de la Hollywood are o nouă iubită cu 53 de ani mai tânără decât el și a mai avut cel puțin doi iubiți celebri. Noor Alfallah a fost surprinsă alături de Al Pacino, iar în trecut a avut o relație de trei ani cu Mick Jagger și cu actorul Clint Eastwood.

Cine este iubita lui Al Pacino. Alfallah este mai tânără cu 53 de ani

Al Pacino este unul dintre cei mai apreciați actori de la Hollywood. Al Pacino este un actor genial, cu un stil unic, care a ales să joace personaje atrăgătoare, cu înfățișare frumoasă, dar malefice. În vârstă de 81 de ani, actorul are o relație cu o tânără cu 53 de ani mai tânără decât el. Noo Alfallah, 28 de ani, a fost surprinsă alături de Al Pacino la un restaurant din Venice Beach, Californica. Cei doi se bucurau de mâncarea italienească în compania unor prieteni, printre care Jason Momoa și Julian Schanabel.

Pacino și Noor au plecat împreună după ce tânăra a fumat o țigară în fața restaurantului. În trecut, Alfallah s-a întâlnit anterior cu Mick Jagger, în vârstî de 78 de ani și cu investitorul miliardar Nicolas Berggruen, în vârstă de 60 de ani, și a fost, văzută în Los Angeles cu Clint Eastwood, în vârstă de 91 de ani. „Pacino şi Noor au început să se vadă în timpul pandemiei. Ea se întâlneşte mai ales cu bărbaţi în vârstă foarte bogaţi, a fost cu Mick Jagger o vreme, apoi s-a întâlnit cu Nicholas Berggruen”, a spus o sursă.

Potrivit aceleași surse, tânăra este cu Al Pacino de mult timp și se înțeleg foarte bine, iar diferenta de vârstă nu pare să fie o problemă pentru cei doi. Al Pacino este mai mare decât tatăl ei. După despărțirea de actrița Meital Dohab, celebrul actor a refuzat să se afișeze cu alte femei. „M-am certat cu el şi l-am părăsit recent, dar, desigur, îl iubesc şi îl apreciez cu adevărat. M-am bucurat să fiu alături de el atunci când avea nevoie de mine”, a spus ea. „Este o onoare pentru mine. Mă bucur că această relaţie s-a întâmplat între noi”, a adăugat Dohan.

Al Pacino are trei copii și are o listă lungă de iubite celebre, printre care Diane Keaton, Penelope Ann și Kathleen Quinlan. Înainte de Dohan, actorul a avut o relație cu actrița argentiniană Lucila Sola, a cărei fiică, Camila Morrone, se întâlnește cu Leonardo DiCaprio.

Noor Alfallah a lucrat cu multe celebrități de la Hollywod

Noor Alfallah a atras atenția tuturor după ce a fost surprinsă alături de Al Pacino, într-un restaurant din California. Producătoarea de filme a lucrat cu celebrități cunoscute de la Hollywood, fiind urmărită de mii de oameni pe rețelele de socializare.

Noor Alfallah s-a născut în Kuweit și este cel mai mare copil al familiei. Aceasta a fost crescută în beverly Hills, California. Alfallah a fost pasionată de mică de televiziune și a decis să intre în domeniul enterntannment-ului la o vârstă fragedă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: