Redactia.ro
Home » Monden » Cine este iubitul Cristinei Spătar?! Bărbatul s-ar fi iubit cu o cunoscută vedetă

Cine este iubitul Cristinei Spătar?! Bărbatul s-ar fi iubit cu o cunoscută vedetă

GALERIE FOTO (2)

Cristina Spătar și Tiberiu Vărzaru formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Însă, puțini știu cu cine s-a iubit actualul partener al vedetei. 

 

Cine este iubitul Cristinei Spătar?!

Cristina Spătar și Tiberiu Vărzatu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Însă, se pare că bărbatul s-a mai iubit cu o cunoscută vedetă din România.

Tiberiu Vărzaru a avut o relație cu fiica cea mică a lui Vadim Tudor. Jeni și actualul iubit al Cristinei Spătaru au format o relație timp de patru ani. Relația lor a ajuns la final atunci când s-a afișat cu bărbatul în public.

„E ruşinos şi penibil să vorbesc despre relaţia unui puşti de 22 ani şi a unei femei care i-ar putea fi mamă. Vreau ca numele de Vadim Tudor să nu se mai asocieze cu asemenea persoane pentru că nu mă reprezintă şi am destule probleme de care să-mi fac griji ca să mă împiedic de ceva atât de minuscul”, declara la acea vreme fiica cea mică a politicianului, potrivit româniatv.net. 

După divorț, Cristina Spătar și-a găsit alinarea în brațele lui Tiberiu Vărzaru. Bărbatul este cu 21 de ani mai tânăr decât ea, dar nu este o problemă pentru cei doi îndrăgostiți. Cei doi formează un cuplu de mai bine de patru ani de zile, însă, abia acum au ales să se afișeze. Vedeta a postat abia acum fotografii cu partenerul ei de viață. Cristina Spătar și iubitul ei au petrecut Revelionul împreună, ocazie cu care au și postat pe rețelele de socializare o fotografie, spre surprinderea internauților.

”Iubitul meu este Tibi Vărzaru, îl știți. Suntem împreună de la divorț”, a spus Cristina Spătar, potrivit Click.ro.

Fanii au fost foarte încântați să vadă că frumoasa Cristina Spătar este fericită alături de cel care i-a furat inima. Comentariile pozitive ale internauților nu au întârziat să apară, zeci de fani fiind cei care i-au felicitat.

”Chiar meritai puțină fericire”, ”Bravo vouă! Viața-i doar una și trebuie trăită”, ”Frumoșilor”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor din dreptul postării.

 

Cristina Spătar, moment dureros

Cristina Spătar a divorțat de Alin Ionescu, aceasta fiind nevoită să înceapă totul de la zero. Artista a fost nevoită să își vândă toate bijuteriile pentru a se întreține. Mai mult, artista a fost nevoită să se mute cu chirie alături de copiii săi și a fost ajutată chiar de fosta soacră. Cântăreața a trecut printr-o depresie, din care și-a revenit cu ajutorul mamei lui Alin Ionescu. Aparent, chiar fostul soț a fost vinovat pentru toate greutățile prin care ea a trecut.

Alin Ionescu și Cristina Spătar s-au cunoscut în primăvara anului 2007, iar după câteva luni cei doi au decis să facă pasul cel mare. După o nuntă extraordinară și după multe încercări de a avea copii, artista i-a dăruit doi copii fostului soț. Cristina Spătar și Alin Ionescu au divorțat opt ani mai târziu, Alin anunțând acest lucru printr-o postare pe Facebook.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: