Redactia.ro
Home » TV » Cine este Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu. Concurentul de la Chefi la Cuțite a gătit pentru Celine Dion și Justin Bieber

Cine este Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu. Concurentul de la Chefi la Cuțite a gătit pentru Celine Dion și Justin Bieber

Cine este Laurențiu Neamțu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu. Concurentul de la Chefi la Cuțite a gătit pentru Celine Dion și Justin Bieber

Emisiunea Chefi la Cuțite vine cu o mulțime de surprize pentru cei de acasă și aduce în atenția publicului concurenți prețioși. Unul dintre ei este Laurențiu Neamțu, care le-a dovedit chefilor că este demn de premiul cel mare. A gătit impecabil, iar Chef Florin Dumitrescu l-a ales pe el să fie cuțitul de aur, pentru tot talentul său înnăscut.

Cine este Laurențiu Neamțu

Florin Dumitrescu a avut norocul de a-l cunoaște pe Laurențiu Neamțu, cel care a devenit și cuțitul său de aur. Are încredere în el și știe că va reuși să câștige cu un asemenea concurent, care are un palmares bogat. A avut ocazia de a găti în cele mai cunoscute și luxoase restaurante, preparate sofisticate, care ar lăsa pe oricine cu gura căscată.

Vezi și: Anunțul momentului despre „Chefi la cuțite”! Ce se întâmplă în noul sezon: „Nu era de-ajuns că mă luptam cu Scărlătescu și Dumitrescu”

Laurențiu Neamțu a vorbit cu jurații de la egal la egal și s-a văzut că sunt pe aceeași lungime de undă. Pasiunea lui pentru gătit nu are limite și este mai mare decât orice pe această lume. Gătea la Hollywood, pentru cele mai mari celebrități ale lumii, dar a dat Statele Unite pe România pentru a le fi alături celor dragi și mai ales soției, care a devenit mamă și s-a bucurat de tot sprijinul acestuia.

”Am plecat ca să vin în România, soția mea era însărcinată și a născut aici. Voiam să stau și acasă lângă părinții mei”, a declarat Laurențiu Neamțu, la Chefi la cuțite.

A gătit pentru cele mai mari staruri ale lumii

Jurații au fost impresionați de dezvăluirile concurentului care a spus că a gătit pentru nume mari din această lume. A călcat pragul celor mai mari restaurante din lume și a ajuns să bucure cu preparatele sale vedete precum  Celine Dion sau Justin Bieber.

Jurații au fost impresionați de dezvăluirile concurentului și au rămas uimiți de cât este de dedicat meseriei sale. Florin Dumitrescu și-a amintit că îl cunoaște pe Laurențiu Neamțu de mai bine de 15 ani, de pe vremea când acesta gătea în China. A rămas la fel de modest și, chiar dacă este din ce în ce mai bun, nu a uitat de unde a plecat și s-a concentrat pe ce are de făcut.

„Nu cred, ești Laurențiu Neamțu! Noi eram prieteni pe Facebook în 2008, 2009, 2010. În 2011 erai în China. Avem conversație pe messenger. Nu l-am recunoscut, arăta diferit atunci”, a spus uimit chef Florin Dumitrescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: