Redactia.ro
Home » Monden » Cine este mama Dianei Șoșoacă, de fapt. Lidia Feceoru a dezvăluit legătura dintre ea și Masonerie: ”Am fost în aceeași Lojă”

Cine este mama Dianei Șoșoacă, de fapt. Lidia Feceoru a dezvăluit legătura dintre ea și Masonerie: ”Am fost în aceeași Lojă”

Într-o lume plină de personalități marcante, există figuri care, deși nu se află mereu în lumina reflectoarelor, au o influență profundă și o poveste de viață fascinantă. Una dintre aceste personalități este Alice Tatiana Florescu – Bleotu, cunoscută nu doar pentru cariera sa impresionantă în domeniul medical, dar și pentru pasiunile și convingerile sale unice. În acest articol, vom explora viața și cariera doamnei Florescu – Bleotu, evidențiindu-i contribuțiile semnificative în medicină, ezoterism și implicarea sa în masonerie.

Alice Tatiana Florescu – Bleotu este un nume respectat în lumea medicală românească, având o carieră îndelungată ca medic primar în obstetrică-ginecologie. Cu studii aprofundate și o teză de doctorat susținută la prestigioasa Universitate de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, doamna Florescu – Bleotu este un exemplu de dedicație și profesionalism. Activând la Spitalul Colentina din București din 1992, ea a contribuit semnificativ la dezvoltarea specialității sale, ajutând nenumărate femei și promovând sănătatea reproductivă.

Mama Dianei Șoșoacă, membru important al Masoneriei

Pe lângă cariera sa medicală, Alice Tatiana Florescu – Bleotu are o fascinație profundă pentru ezoterism, fiind o cunoscută expertă în acest domeniu. Interesul său nu se limitează doar la teoria din spatele ezoterismului, ci și la practică, unde aplică principiile sale în viața de zi cu zi și în activitățile profesionale. Mai mult, implicarea sa în Marea Lojă Masonică Națională 1880 adaugă un alt strat complex personalității sale, demonstrând o deschidere spre explorarea unor domenii de cunoaștere și influență mai puțin convenționale.

„România este o zona plina de energie, are acel octogon. Cei care au puțin cunoaștere ezoterica știu ca exista in România 7 din cele 8 puncte hiperenergetice cu care se poate face lanțul de unire, de blocare a acestor energii manipulate si de distrugere a noastră”, spunea mama Dianei Șoșoacă la o conferință despre ezoterism.

Legătura dintre mama Dianei Șoșoacă, astroloaga Lidia Fecioru și Masoneria

Relația strânsă dintre Alice Tatiana Florescu – Bleotu și Lidia Fecioru, o cunoscută astroloagă și bioenergoterapeută, subliniază un interes comun pentru spiritualitate și ezoterism. Ambele femei, fiind membre ale aceleiași loji masonice, împărtășesc o viziune similară asupra lumii, punând un accent deosebit pe dezvoltarea personală, ajutorul oferit celor din jur și explorarea aspectelor mai subtile ale existenței.

„Sunt un simplu membru al masoneriei, am fost în aceeași Lojă, mama Dianei Șoșoacă este plecată în Franța definitiv. Eu sunt în adormire, așa se numește. Masoneria este o organizație discretă, nu am niciun rol foarte important, pentru că nu îmi doresc un loc foarte important. Nu am văzut nimic grav în ceea ce privește această organizație.

Mă țin departe de politică, nu vreau să mă complic în politică. Și atunci politizându-se într-un fel Masoneria, sunt în retragere. Doar că masoneria este foarte strâns legată de parapsihologie, dacă nu cunoști din interior, din afară ți se pare ceva mistic, dar nu e. Sunt ritualuri, de intrare, de ieșire, par a fi într-un fel sperietoare.

Dar dacă nu le cunoști din interior, ar fi bine să se abțină cei care spun că știu ei ce înseamnă masoneria. Masoneria nu a României e cea care hotărăște lucruri, ci, voi știți, grupul Bilderberg sunt masonii supremi care acolo se fac cărțile, nu în România. În România este așa…doar că oamenii au o ocupație”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în emisiunea lui Denise Rifai.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: