Redactia.ro
Home » Monden » Cine este mama lui Babasha. Manelistul a împărțit România în doua după concertul Coldplay

Cine este mama lui Babasha. Manelistul a împărțit România în doua după concertul Coldplay

GALERIE FOTO (2)

Babasha a devenit imediat cunoscut publicului larg după ce a fost invitat să participe la concertul trupei Coldplay de la Arena Națională din București. Evenimentul a fost marcat de un incident neplăcut, când artistul a fost huiduit de o parte a spectatorilor. Cu toate acestea, nu mulți știu detalii despre viața personală a tânărului cântăreț, în special despre familia sa. Un aspect important este că talentul său muzical este moștenit de la mama sa, celebra Carmen de la Roma, o figură importantă în lumea manelelor din România.

Cine este Carmen de la Roma, mama lui Babasha

Vlad Babașa, cunoscut sub numele de scenă Babasha, provine dintr-o familie de artiști. Mama sa, Carmen de la Roma, este una dintre cele mai renumite cântărețe de manele din România, având o carieră de peste trei decenii în muzică. Carmen de la Roma s-a impus în acest gen muzical prin vocea sa distinctă și prin prezența scenică remarcabilă, devenind un nume de referință în industrie.

Carmen de la Roma nu doar că a lăsat o amprentă puternică în lumea manelelor, dar și-a susținut întotdeauna fiul în cariera sa muzicală. În multe dintre aparițiile sale publice, Carmen a subliniat legătura strânsă pe care o are cu Vlad și mândria pe care o simte pentru realizările lui. De asemenea, ea a fost mereu prezentă pentru a-i oferi sprijin și încurajare, lucru esențial pentru tânărul artist în drumul său către succes.

Ascensiunea lui Babasha în industria muzicală

Vlad Babașa, în vârstă de 22 de ani, a devenit rapid cunoscut în România datorită pieselor sale recente, care au avut un impact major pe diverse platforme de streaming audio. Babasha, originar din Bacău, a reușit să atragă atenția publicului prin stilul său unic și versurile captivante. Lansată acum doar 11 zile, piesa sa „Păi Naa” a strâns deja peste 6,7 milioane de vizualizări pe YouTube, ajungând pe primul loc în Trending.

Pe canalul său de YouTube, care numără 104.000 de abonați, Babasha a publicat 16 videoclipuri până în prezent. Succesul său nu se limitează doar la YouTube; pe Spotify, el are cinci piese în top 50 cele mai ascultate melodii, cu peste 565.000 de ascultători lunari și 23.000 de urmăritori activi. Una dintre cele mai populare piese ale sale, „Baklava”, a acumulat peste 5,5 milioane de audiții pe Spotify.

Pe Instagram, Babasha are aproape 60.000 de urmăritori, unde se descrie ca fiind artist, compozitor, textier și producător. Profilul său oficial de Facebook, care are 6.500 de urmăritori, menționează că a început studiile la Universitatea Națională de Muzică din București în anul 2021, reflectând astfel dedicarea sa pentru perfecționarea talentului muzical.

Incidentul de la concertul Coldplay și reacția publicului

În ciuda succesului său, incidentul de la concertul Coldplay a evidențiat o fațetă mai puțin plăcută a celebrității. Invitat de Chris Martin să cânte pe scenă, Babasha a fost întâmpinat cu huiduieli de o parte a publicului, ceea ce a creat o atmosferă tensionată. Deși concertul a continuat la un nivel ridicat, incidentul a lăsat o impresie negativă asupra trupei și a organizatorilor.

Aseară, la primul concert, Chris și colegii săi au fost șocați. Au auzit imediat fluierăturile violente ale unei părți a publicului contra băiatului invitat de Chris Martin pe scenă, și care a cântat o manea. S-au întrebat ce se întâmplă. Ei au continuat profi concertul, dar au fost afectați. După, au stat ore în șir discutând despre ce e de făcut”, a explicat unul dintre oamenii din echipa de organizare.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: