Redactia.ro
Home » Monden » Cine este mama lui David Popovici. Cât de mult s-a implicat în cariera campionului

Cine este mama lui David Popovici. Cât de mult s-a implicat în cariera campionului

Mama lui David Popovici, Georgeta Popovici, a izbucnit în lacrimi, după ce fiul său a devenit cel mai rapid înotător din istorie. Aceasta este extrem de mândră de performanțele băiatului. Iată cât de mult s-a implicat în cariera campionului și ce aport uriaș are în viața de zi cu zi a acestuia!

Cine este mama lui David Popovici

Mama lui David Popovici a lucrat în domeniul asistenței sociale, timp îndelungat, până când a urmat cursuri de ofițer anti-doping pentru a înțelege la ce mecanisme va va fi supus fiul său în procedurile din înot.

„Mama lui David a făcut și cursul de ofițer control doping, doar ca să cunoască procedurile, să poată să prevină orice eroare în procesul de pregătire. Dacă ar vrea, ar putea participa la controalele ANAD, la recoltări, dar nu în natație sau la clubul Dinamo, unde activează fiul său”, a declarat Gabriela Andreiașu, director general ANAD, relatează SpyNews. 

Părinții lui David Popovici, oamenii din spatele unui om de succes

Părinții lui David Popovici sunt cei care s-au asigurat constant de sănătatea tânărului sportiv, confirmă Cristi Balaj, fost președinte al ANAD.

„Și dacă era nevoie ca David să-și pună niște picături în urechi, părinții contactau ANAD să se intereseze ce substanțe conțin picăturile, să nu facă vreo greșeală. E o linie directă, unde li se răspundea imediat sportivilor.

Asta înseamnă prevenție. Părinții lui au dat și ei dovadă de cea mai înaltă formă de profesionism, sunt un model de urmat și de alții.”, a declarat actualul președinte de la CFR Cluj, conform aceleași surse. 

Sursa foto: spynews.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: