Redactia.ro
Home » Monden » Cine este mama lui George Burcea. Povestea de viață impresionantă a acesteia

Cine este mama lui George Burcea. Povestea de viață impresionantă a acesteia

GALERIE FOTO (3) Cine este mama lui George Burcea.

Cine este mama lui George Burcea. Mama actorului este considerată o eroină, aceasta făcând sacrificii pentru a-l crește pe George Burcea și frații lui. Detalii neștiute despre Georgeta Burcea și cum a ajuns fiul ei să scrie o carte despre experiențele mai puțin plăcute din timpul căsniciei părinților săi.

Cine este mama lui George Burcea. Povestea de viață impresionantă a acesteia

Cine este mama lui George Burcea. Actorul a scos o carte în care a povestit despre momentele de suferință prin care a trăit în copilărie. Georgeta Burcea a făcut multe sacrificii pentru copiii ei, dar puțină lume știe povestea de viață a acesteia. Mama lui George Burcea a fost internată de multe ori la spital în urma loviturilor pe care le primea de la soțul ei. Aceasta a avut mâna ruptă, capul spart, coastele rupte și fața tumefiată. Chiar și așa, mama lui George Burcea continua să trăiască alături de bărbatul care o rănea intenționat.

Nelu Burcea își lovea soția și își teroriza copiii, iar totul a luat sfârșit în 1998, cu uciderea amantei. Bărbatul a intrat în pușcărie pentru zece ani, după ce a recunoscut că a ucis-o pe amanta sa. În urmă cu ceva ani, actorul povestea un moment șocant.La ceva timp după divorțul părinților, George a vrut să reia legătura cu tatăl său, dar a fost la un pas să fie înjunghiat de propriul părinte. „După atâția ani, simt fiecare lovitură în parte, n-a rămas neatinsă de mâinile tale criminale nicio parte din corpul meu de copil, care nu visa decât o familie fericită. Și, în loc de iubire, pumni și ură. Ură din frustrare că nu-ți puteai tu depăși limitele. Cum am putut eu să te iubesc, sperând la o familie cu tine, cum am putut să stau să-mi rupi oasele, să distrugi visele”, spunea George Burcea.

George Burcea a scris o carte despre mama sa

George Burcea și-a publicat cartea intitulată „Scrisoare către Ceaușescu”. Actorul a declarat că lucrarea e bazată pe povestea de viață a mamei sale, care a fost victimă a violenței domestice. Acesta a relatat modul în care cea care i-a dat viață a fost bătută de tatăl lui. „Am decis să scriu un roman bazat pe povestea de viață a mamei mele. De ce? Pentru că este dureros. Și șocant. Și foarte multe femei se vor regăsi. Viața mamei mele nu a fost un basm. Ceea ce face această poveste specială e că ea nu a renunțat și a luptat pentru copiii ei. Și asta o face o eroină‘, anunța George Burcea acum ceva timp pe rețelele sociale.

Din păcate, cartea lui George Burcea a fost retrasă de pe piață, în urma răbufnirii actorului în mediul online. Acesta a fost enervat la culme pentru că internauții l-auu jignit pentru că gătește pentru iubita lui. George a folosit un limbaj care instiga la violență domenstică, afirmând că femeile ar trebui bătute. În urma criticilor aduse la adresa actorului, dar și cărții sale, editura a ales să retragă de pe piață cartea lui George Burcea. Ulterior, fostul soț al Andreei Bălan și-a cerut scuze, mărturisind că a avut o răbufnire greșită la adresa femeilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: