Redactia.ro
Home » Monden » Cine este marele câștigător Survivor 2024. Jador a dat tot din casă: ”Am încredere în el”

Cine este marele câștigător Survivor 2024. Jador a dat tot din casă: ”Am încredere în el”

Survivor România 2024 se apropie de punctul culminant, cu surprize neașteptate și întorsături dramatice care au captivat audiența. Finala acestei ediții, desfășurată în exotica Republica Dominicană, promite să fie una dintre cele mai captivante până acum. După o serie de competiții acerbe, trei concurenți au reușit să se distingă și să ajungă în marea finală: Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu, toți parte a echipelor inițiale a Războinicilor și a Faimoșilor.

În competiția Survivor, strategia și rezistența sunt la fel de importante ca și forța fizică, iar acești trei finaliști au arătat că pot combina aceste calități cu o adaptabilitate impresionantă. Fiecare dintre ei a intrat în show cu determinarea de a câștiga, trecând prin probe care i-au pus la grea încercare atât fizic, cât și mental.

Cine va câștiga Survivor 2024

Iancu Sterp, Zanni și Andrei Ciobanu sunt numele care vor lupta pentru premiul mare de 100.000 de euro și pentru prestigiosul trofeu Survivor România. Fiecare dintre acești concurenți a demonstrat nu doar abilități fizice remarcabile, dar și o rezistență psihologică de invidiat, elemente esențiale pentru supraviețuirea în condițiile dificile din Republica Dominicană.

Destinul finaliștilor este acum în mâinile telespectatorilor. Votul publicului va decide cine va pleca acasă cu marele premiu. Aceasta adaugă un element de imprevizibilitate, deoarece popularitatea fiecărui concurent va juca un rol crucial în această ultimă etapă a competiției.

„O să fie clar între Zanni și Iancu, Zanni are șanse foarte mari să câștige, Iancu la fel. Acum să vedem pe cine vor susține oamenii, mie îmi place de amândoi, nu am nicio problemă cu niciunul, Iancu are un suflet foarte bun, Zanni lucrează în fiecare zi la el și chiar cred că o să facă niște lucruri foarte mișto cu viața lui, am încrede în el.”, a declarat Jador în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

Ce l-a împiedicat pe Jador să rămână la Survivor

Unul dintre momentele marcante ale sezonului a fost eliminarea timpurie a lui Jador, unul dintre concurenții inițiali ai echipei Faimoșilor. Jador a părăsit competiția cu regrete, în special datorită promisiunii neonorate ca iubita sa, Oana Ciocan, să participe în show. Revenit acasă, artistul a exprimat că cea mai mare provocare pentru el a fost lipsa alimentației adecvate, care i-a testat limitele într-un mod pe care nu îl anticipase.

„Oamenii care merg acolo sunt niște eroi, nu vă puteți imagina cât este de greu să nu mănânci. Poate pare ușor, oamenii cred că e fake tot, dar e enorm de greu, încercați să nu mâncați trei zile și o luați razna. La toți e așa, de asta muncim cu toții, nu? Să avem ce mânca, să bem ce me place, să conducem ce ne place.”, a continuat acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: