Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Mariana, tânăra care seamănă izbitor cu Denisa Răducu. Toată lumea a rămas șocată când a văzut-o: ”Și-a lăsat urma pe pământ”

Cine este Mariana, tânăra care seamănă izbitor cu Denisa Răducu. Toată lumea a rămas șocată când a văzut-o: ”Și-a lăsat urma pe pământ”

GALERIE FOTO (2)

Mariana este o tânără care a devenit virală pe TikTok peste noaptea, mai ales datorită asemănării ei izbitoare cu Denisa Răducu. Toată lumea a rămas șocată atunci când a văzut-o pe internet.

Cine este Mariana, tânăra care seamănă izbitor cu Denisa Răducu

Mariana este o tânără, care a devenit virală peste noapte pe TikTok, datorită asemănării ei izbitoare cu Denisa Răducu. Aceasta se bucură de un succes enorm pe celebra aplicație, unde este foarte urmărită de persoane, din toate colțurile țării și nu numai. Toată lumea a rămas șocată atunci când a văzut-o, căci există o asemănare uriașă între ea și regretata cântăreață de manele. Internauții au pornit o avalanță de comentarii, referitoare la aspectul ei fizic. Cei mai mulți sunt surprinși de cât de bine seamănă Mariana cu Denisa.

Denisa și-a lăsat urma pe pământ, să ne amintim de ea” / ”Mi s-a făcut pielea de găină” / ”Băi, ce m-am speriat” / ”Seamănă leit” / ”A scos Denisa piesă nouă” , sunt doar câteva dintre comentariile internauților. Mulți sunt și cei care au sfătuit-o pe Mariana să meargă, să o viziteze pe mama Denisei, însă tânăra nu a oferit nicio reacție în acest sens.

Din ce cauză a murit, de fapt, Denisa Răducu

Denisa Răducu s-a stins din viață la doar 27 de ani, din cauza nei boli foarte grele. Aceasta a luptat până-n ultima clipă, însă destinul a fost crunt cu ea. În ultimele zile de viață, Denisa Răducu ajunsese să aibă 23 de kilograme. Înainte de a-și pierde viața, aceasta a vorbit despre problemele cu care s-a confruntat. ”Am crezut că dacă nu o să mă implic foarte mult o să se oprească totul. Am văzut câtă lume mă iubește, am primit mii de mesaje. În niciun caz nu e cum s-a speculat în presă. Nu am murit, nu sunt nici pe moarte. E adevărat că am ceva probleme de sănătate, că am fost la Viena, dar nu m-au gonit acasă, așa cum s-a scris, că nu ar mai avea ce să-mi facă”, a spus manelista pe atunci, la Acces Direct.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: