Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Melinda, soția lui Puya? Cei doi merg împreună la „America Express”

Cine este Melinda, soția lui Puya? Cei doi merg împreună la „America Express”

Probabil că nu foarte multă lume știa, dar Puya este căsătorit de 10 ani. El a preferat mereu să-și țină viața personală departe de ochii lumii, motiv pentru care nu a apărut cu soția sa la televizor aproape deloc. Tocmai de asta puțini știu cine este și cu ce se ocupă Melinda, soția lui Puya.

Cine este Melinda, soția lui Puya. Cei doi merg împreună la „America Express”

Cântărețul s-a cunoscut cu Melinda Grădescu în anul 2006, încă de pe vremea când Puya avea doar 17 ani. Împreună au trei copii. Primul lor copil, o fetiță pe nume Melisa, s-a născut în 2010. La scurt timp după nașterea fiicei lor, cei doi au decis să-și unească destinele.

„Ea prezenta Balulul bobocilor în Deva și eu trebuia să cânt. Doar că aveau 1.000 de oameni în sală și mie mi-au zis că nu mai au bani. Așa că nu am mai cântat. Practic, mi-a tras țeapă la concert. Nu ți se pare romantic? Nici acum nu recunoaște și spune că, de fapt, eu le-am tras țeapă.

Era tare în gură, sincer, și asta mi-a plăcut. Am făcut schimb de telefoane și am tot vorbit. A durat ceva, oricum. Cântam pe oriunde, oricum, numai să merg încolo. Până într-o zi când mi-am luat inima în dinți și i-am sunat părinții”, a povestit Puya.

Cine este Melinda, soția lui Puya. Cei doi merg împreună la „America Express”

Se pare că principala ocupație a Melindei Grădescu este să aibă grijă de cele trei copile pe care le are împreună cu artistul. De asemenea, Puya mărturisește că, deși o iubește la fel ca în prima zi, cu toate acestea, nu știe dacă ar mai fi împreună cu ea.

„Mereu am spus că dacă ar fi să ne întâlnim la vârsta asta, sigur nu ne-am mai combina. Am fi atât de ciufuți și trecuți prin viață, că nu ne-am mai suporta defectele unul altuia. Nu știu dacă sunt sau nu sunt ăla de îl caută ea, dar eu sunt 100% că pe ea o căutam”, a declarat artistul.

Melinda Gărdescu și Puya merg împreună în aventura America Express, show difuzat pe Antena 1. Cântărețul a împărtășit cu urmăritorii de pe paginile personale de socializare că își dorește să vadă cum va fi experiența acolo.

„M-am gândit să văd dacă Americandrim-ul ăsta de care tot vorbește lumea e chiar așa cum se zice, așa că plec în @asiaexpressromania în perioada următoare. Și ca să nu mă fure vreo sud-americancă de pe acolo când fac autostopul, o iau și pe nevastă-mea cu mine. Dacă ne întâlnim pe stradă, să dați și voi o mână de ajutor ”, a scris Puya pe Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: