Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Nicolae, bărbatul de 55 de ani care a murit după ce a căzut într-un bazin cu azot, la Rafinăria Petromidia

Cine este Nicolae, bărbatul de 55 de ani care a murit după ce a căzut într-un bazin cu azot, la Rafinăria Petromidia

Tragedia de la Rafinăria Petromidia, unde două persoane care se aflau în timpul programului au căzut într-un bazin de azot, a provocat o mare durere. Un bărbat a murit, iar o femeie suferă pe patul de spital.

Au apărut foarte multe mesajele de condoleanțe pe rețelele de socializare pentru bărbatul care a murit sâmbătă.

Nicolae Burnichi trăia în Năvodari

Numele acestuia era Nicolae Burnichi, avea 55 de ani și trăia în Năvodari.

Cu durere în suflet ne vom lua rămas bun de la unchiul meu Nicolae Burnichi. Dumnezeu să-l primească în împărăția cerurilor…”, au scris nepoții acestuia pe rețelele de socializare.

Incidentul a avut loc sâmbătă după-amiază pe platforma Petromidia Năvodari. Nicolae Burnichi și o colegă au căzut într-un bazin cu azot în timpul programului de lucru. Alarma a fost dată de colegii acestora.

Potrivit unor surse, bărbatul ar fi scăpat un sac în bazin iar femeia ar fi intrat să îl recupereze. I s-ar fi făcut rău, iar colegul ei ar fi coborât să o ajute.

Ce a găsit ISU la faţa locului?

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa au anunţat că Nicolae nu a mai putut fi salvat.

Au fost găsite două persoane în stop cardio respirator: o femeie care a fost resuscitată cu succes și resuscitată de echipajul SMURD și transportată de echipajul SMURD C La Spitalul Județean Constanța și un bărbat căruia i s-a efectuat protocolul de resuscitare la locul solicitării, dar din păcate fără rezultat.

A fost declarat decesul de către echipajul de pe elicopter”, a declarat Ana Maria Stoica, purtător de cuvânt ISU Constanța.

Poliția orașului Năvodari a fost sesizată despre accidentul de muncă de la Petromidia.

„Din primele informații rezultă că doi angajați ar fi căzut într-un rezervor de azot. Cercetarea la fața locului este în curs de desfășurare”, transmite Poliția Constanța.

Potrivit Ambulanței Constanța, a fost declarat decesul unui bărbat, rănit după ce a căzut în bazinul cu azot la Rafinăria Petromidia din Năvodari. A doua victimă, o femeie, a fost dusă la spital în stare de inconștiență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: