Redactia.ro
Home » Monden » Cine este noul iubit al Biancăi Rus? Cum a reușit acesta să o cucerească pe artistă

Cine este noul iubit al Biancăi Rus? Cum a reușit acesta să o cucerească pe artistă

GALERIE FOTO (6) Cine este noul iubit al Biancăi Rus_

Cine este noul iubit al Biancăi Rus? Bianca Rus le-a dovedit femeilor că este o persoană puternică și ambițioasă, după ce a reușit să slăbească 70 de kilograme. Cu toate astea, pe plan amoros, artista nu a fost atât de norocoasă, dar se pare că miracolele se întâmplă de Crăciun. Soarele a răsărit și pe strada ei, iar acum are alături de ea un nou bărbat.

Cine este noul iubit al Biancăi Rus? Cum a reușit acesta să o cucerească pe artistăb

Cine este noul iubit al Biancăi Rus? Bianca Rus le-a demonstrat multor femei care se confruntă cu kilogramele în plus că dacă ai ambiție, poți slăbi! Bianca a participat la emisiunea Bravo, ai stil! de la KanalD și de multe ori i-a impresionat atât pe jurați, cât și pe telespectatori cu gusturile sale pentru stilul vestimentar. Din păcate, aceasta nu a reușit să ajungă până în finala show-ului, dar cu siguranță a câștigat mulți fani.

Cu toate că avea un corp de invidiat, Bianca nu avea pe nimeni alături de ea, după ce a trecut printr-un divorț care i-a schimbat total viața. Într-un interviu dat în urmă cu două luni, artista spunea că își dorește un iubit și apoi să devină mămică. Ei bine, se pare că prima dorință i s-a îndeplinit, iar Bianca nu-și va petrece noaptea dintre ani singurică. Recent, cântăreața a spus că nu mai este singură, iar bărbatul care îi este alături este exact cum și-a dorit. Se pare că aceștia s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. „M-am întâlnit într-un cerc de prieteni și l-am văzut și mi-a plăcut. E un tip elegant, dar și nebunatic. (…) Nici tânăr, nici bătrân, nici prea bogat, nici prea sărac, nici deștept, nici prost”, a povestit vedeta.

Conform acesteia, noul său iubit are aproape 40 de ani, fiind un bărbat deștept și inteligent. „Am purtat așa un dialog cu el și a știut să-mi răspundă la toate întrebările.(…) L-am întrebat dacă fetele subțiri cu cardul se întrețin și l-am mai întrebat ”dacă o cărămidă costă 1 leu, 50 cât costă?” și a știut să-mi răspundă și la întrebarea aceasta”, a explicat Bianca Rus. Plăcut surprinsă de răspunsul bărbatului, Bianca a decis să-i ofere o șansă. Mai mult, aceasta a menționat că i-ar plăcea ca noul său iubit să fie tatăl copilului său.

Cum a slăbit Bianca Rus

Bianca Rus a șocat întreaga țară după ce a slăbit aproape 70 de kilograme. În urmă cu doi ani, Bianca s-a operat de micșorare de stomac, iar de atunci a reușit să slăbească 65 de kilograme. Cu toate că arată senzațional, vedeta a spus că perioada de refacere a fost grea. Aceasta a dispărut timp de trei luni din Capitală și din spațiul public, și a ținut un regim drastic.„Eu mai am niște complexe. După ce am slăbit 60 de kilograme, pielea mea nu mai arată așa cum aș vrea. Eu am muncit foarte mult pentru corpul pe care îl am acum. Lumea nu știe, dar eu după operație, m-am închis în sală trei luni. Am dispărut, am plecat acasă la Satu Mare și nimeni nu m-a văzut. Am ținut un regim foarte drastic, am ținut exact dieta care mi s-a dat după operație. Făceam 3-4 ore de sport pe zi. Trei luni de zile asta am făcut. Sport și dietă! Atât. Asta a fost viața mea”, a povestit Bianca Rus într-un live pentru pagina de Facebook.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: