Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Oana Ciocan, Războinica din cauza căreia Jador a fost dat afară de la Survivor All Stars. Manelistul și-a pus tot PRO TV-ul în cap

Cine este Oana Ciocan, Războinica din cauza căreia Jador a fost dat afară de la Survivor All Stars. Manelistul și-a pus tot PRO TV-ul în cap

GALERIE FOTO (4)

Oana Ciocan și-a început aventura în competiția Survivor alături de echipa Războinicilor cu peste două luni în urmă, alături de colegul său, Doru Răduță. De la debutul său, tânăra a demonstrat un nivel impresionant de perseverență și performanță în fiecare probă, contribuind cu multe puncte valoroase la succesul echipei sale. La doar 24 de ani, Oana s-a îndreptat către Survivor pentru că îi place provocarea și aspiră să câștige. Adrenalina și nerăbdarea sunt firele care o definesc, motivând-o să se angajeze total în fiecare confruntare.

Performanță de top în echipa Războinicilor

În calitate de membră a echipei Tigrilor, Oana Ciocan se clasează printre cei mai buni concurenți ai emisiunii de la Pro TV. Prin abilitățile și rezultatele sale remarcabile, a reușit să ocupe locul trei în clasamentul eficienței. Oana, care se prezintă drept o liberă profesionistă, își dedica o mare parte din timpul său antrenamentelor în sala de forță, obținând astfel un corp tonifiat și plin de energie. Sportivă înnăscută, Oana își împărtășește pasiunea pentru sporturile de iarnă, precum schiatul, și iubește să exploreze munții în drumeții.

„Am venit la Survivor pentru că este genul meu de competiție. Îmi place să lupt, îmi place să câștig. Am venit să mă bucur de fiecare moment. Este ceva senzațional. Este un show plin de adrenalină și îmi doream cu nerăbdare să ajung aici. Am venit să mă bucur de tot ce înseamnă Survivor.”, a spus aceasta, potrivit protv.ro.

O fire îndrăzneață și încrezătoare

Înainte de a se alătura competiției în Republica Dominicană, Oana Ciocan a dezvăluit că își iubește cu pasiune pisicuța, pe care o răsfață întotdeauna când are ocazia. Despre ea se poate spune că emană eleganță și stil, dar nu se ezită să se alăture unei drumeții montane sau unei plimbări cu schiurile. Cu fiecare zi petrecută în competiție, Oana reușește să demonstreze că determinarea, încrederea și pasiunea sunt cheile succesului în lupta pentru supraviețuire și victorie la „Survivor România”.

 

Oana i-a sucit mințile lui Jador

Se pare că Jador este implicat într-o relație intensă cu Oana Ciocan, o fostă concurentă din ediția din 2022 a competiției Survivor România. Relația lor a devenit evidență în urma negocierilor lui Jador cu producătorii emisiunii, unde a solicitat aducerea Oanei în competiție, alături de o sumă considerabilă de bani. Cu toate acestea, cererea sa nu a fost îndeplinită, ceea ce l-a determinat pe Jador să ia o decizie surprinzătoare și să se retragă din competiție.

Relația dintre Jador și Oana Ciocan pare să fi evoluat rapid în ultimele luni, chiar înainte de începerea competiției Survivor România. Cei doi s-au întâlnit inițial în timpul vizitei medicale premergătoare competiției și, de atunci, au devenit inseparabili. Jador, deși cunoscut pentru impulsivitatea sa, pare să fie profund îndrăgostit de Oana și să fie dispus să își asume public relația lor.

Demonstrând seriozitatea sentimentelor sale, Jador a luat decizia să ofere Oanei posibilitatea de a locui împreună cu el și mama sa. Acest gest indică faptul că relația lor este mai mult decât o aventură pasageră și sugerează un angajament serios din partea lui Jador.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: