Redactia.ro
Home » Monden » Lovitură de teatrul la Pro TV! Jador, descalificat de la Survivor All Stars! Ce s-a întâmplat cu manelistul, de fapt

Lovitură de teatrul la Pro TV! Jador, descalificat de la Survivor All Stars! Ce s-a întâmplat cu manelistul, de fapt

Jador eliminat

Jador, una dintre cele mai sonore prezențe din competiția Survivor România, pare să fie pe cale să fie descalificat din show. Motivul acestei decizii radicale este legat de faptul că vedeta nu a respectat regulile impuse de Pro TV, părăsind competiția într-o manieră care a stârnit numeroase speculații și controverse.

În data de 9 februarie 2024, Jador a fost nevoit să facă față consecințelor acțiunilor sale când a fost descalificat din competiția Survivor România. Conform informațiilor dezvăluite de surse apropiate, Jador a ales să fugă din tabăra Faimoșilor, încălcând astfel regulile stricte ale show-ului. Deși este de așteptat ca concurenții să treacă prin momente dificile și provocări intense în timpul competiției, decizia lui Jador de a fugi a fost considerată un gest extrem și nejustificat.

Jador este descalificat de la Survivor All Stars

Motivul aparent al fugii lui Jador este legat de o poveste sentimentală. Se pare că acesta este profund implicat într-o relație cu Oana Ciocan, o fostă concurentă a competiției Survivor România din anul 2022. În timpul negocierilor sale cu producătorii show-ului, Jador ar fi solicitat aducerea Oanei în competiție, alături de o sumă considerabilă de bani. Cu toate acestea, cererea sa nu a fost îndeplinită, iar acest lucru l-a determinat pe Jador să ia o decizie radicală și să părăsească competiția, potrivit Fanatik.

Relația dintre Jador și Oana Ciocan pare să fi luat amploare în ultimele luni, chiar înainte de începerea competiției Survivor România. Cei doi s-au întâlnit în timpul vizitei medicale premergătoare competiției și, de atunci, au devenit inseparabili. Jador, cunoscut pentru personalitatea sa impetuoasă, pare să fie profund îndrăgostit de Oana și să fie dispus să își asume public relația lor. Mai mult decât atât, el a luat chiar decizia să ofere Oanei posibilitatea de a locui împreună cu el și mama sa, demonstrând astfel seriozitatea sentimentelor sale.

Jador i-a taxat dur pe producătorii de la Pro TV

Cu toate acestea, repercusiunile faptului că Jador a ales să părăsească competiția nu sunt limitate doar la aspectul personal al acestuia. Există speculații că poziția sa față de show-ul Survivor România ar putea atrage dușmănia Pro TV. Se pare că Jador ar avea acuzații grave la adresa producătorilor și ar putea avea consecințe serioase dacă acestea vor fi confirmate.

Oana Ciocan, în vârstă de 26 de ani, a fost una dintre concurentele care au făcut senzație în competiția Survivor România din anul 2022. Ea și-a demonstrat forța și determinarea în diversele probe ale competiției, ajungând până în fazele finale și captivând atenția publicului. Oana se remarcă prin formele sale atrăgătoare și prin dedicarea sa pentru sala de forță, fiind considerată o adevărată inspirație pentru mulți fani ai emisiunii.

”Producția i-a promis, în urmă cu o săptămână, că o să o aducă în emisiune pe iubita lui, Oana Ciocan. (…) Dorind sa îl păstreze, pentru audiență, și neputând să îi satisfacă cererile, la acel moment, l-au dus cu zăhărelul. Echipa Faimoșilor și-a exprimat frustrările în fața echipei de producție, amenințând că nu mai participă la filmări, dacă Jador rămâne în emisiune.

În Consiliu, din prima secundă a filmărilor, Jador a fost luat la rost de către domnul Dan, acesta încercând să îi păteze, cumva, imaginea. Replicile lui Jador s-au referit, printre altele, la modul de exploatare a imaginii lui pentru rating.

Acesta a amintit în Consiliu că a fost ținut captiv 3 luni într-o cameră de hotel, în sezonul lui, timp în care la tv, telespectatorii erau mințiți că ar fi fost la spital. În acea cameră, doar medicul Teo venea să îi administreze o injecție pe zi”, anunță Viperele Vesele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: