Redactia.ro
Home » TV » Cine este Olivia Steer. Din ce face bani acum soția lui Andi Moisescu de la PRO TV

Cine este Olivia Steer. Din ce face bani acum soția lui Andi Moisescu de la PRO TV

GALERIE FOTO (10) Olivia Steer si Andi Moisescu

Olivia Steer s-a făcut remarcată pe vremea când era prezentatoare tv, dar în ultima perioadă aceasta a preferat să rămână în spatele reflectoarelor pentru a se ocupa cât mai mult de familia sa. Reamintim că Olivia este căsătorită cu celebrul jurat de la Românii au Talent, Andi Moisescu.

Cine este Olivia Steer

Olivia Steer în vârstă de 45 de ani, a fost coprezentatoare alături de artistul Ștefan Bănică Jr. în emisiunea „Dansez pentru tine”. Pe lângă asta, a scris la un cotidian din Oradea o rubrică numită „Rumegușul limbilor de lemn, iar între timp a devenit corespondent pentru „Evenimentul zilei”.

Totodată, Olivia a susținut o pagină de reportaje, numită „Povestirile Oliviei”, iar în același timp era corespondent local la știrile PRO TV Internațional.

După nașterea primul copil, David, Olivia a revenit în televiziune cu emisiunea „Business Magazin”, iar după nașterea celui de-al doilea copil, Luca, Olivia a prezentat emisiunea „Doamne de poveste” pe Acasă TV.

De câțiva ani, Olivia Steer a atras atenția publicului cu stilul său de viață vegetarian, cu care încearcă să-i încurajeze și pe alții să adopte acest stil.

Olivia îi îndeamnă pe urmăritorii său de pe pagina de Facebook, să renunțe la alimentele nesănătoase și să-și îndrepte atenția către un regim bio.

Scandalul în care a fost implicată Olivia Steer

Olivia Steer a stârnit reacțiile internauților după ce a în cadrul unei emisiuni televizate că nu este de acord cu vaccinurile. „Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele”, a spus Olivia Steer.

Situația s-a intensificat în momentul în care mai mulți studenți la Medicină au format o pagină de Facebook „Stop Olivia Steer”, iar în scurt timp pagina a strând mii de urmăritori care nu erau de acord cu informațiile distribuite de Olivia Steer. Totodată, Raed Arafat a declarat că Olivia Steer pune viețile în pericol copiilor.

Recent, scriitorul Mircea Cărturescu a publicat un mesaj pe Facebook despre Olivia Steer în care scrie că se gândește cu triste la activita antivaccin Olivia care „a avut ghinionul să întâlnească, în setea ei de adevăr, o cauză nedemnă de o ființă ca ea”.

Olivia Steer se află în proces de judecată pentru moștenirea familiei ei

De câțiva ani, Olivia se luptă pentru moștenirea familiei ei, și pare că își dorește cu orice preț să își facă dreptate.

Procesul a început în anul 2007 și s-a extins până în anul 2013, dar între timp tatăl vedetei a murit, motiv pentru care a devenit moștenitoarea părților care i se cuveneau acestuia.

Dispune reconstituirea dreptului de proprietate în favoarea petentelor asupra 30 ha teren din care 25,8 ha teren arabil, 2,70 ha pădure și 1,5 ha pășune; dispune punerea în posesie a petentelor pe vechiul amplasament sau pe un alt amplasament cu privire la 2,70 ha pădure și 1,5 ha pășune și pe un alt amplasament cu privire la suprafața de 25,8 ha teren arabil sau, dacă nu este posibilă restituirea în natură a terenului arabil, să li se acorde despăgubiri”, a fost verdictul oferit în anul 2013, de către Judecătoria Carei.

Se pare că nici Olivia și nici mama acesteia, nu au intrat în posesia integrală a respectivelor terenuri, iar o dovadă clară este faptul că în data de 4 octombrie 2019, a fost înregistrat la Judecătoria Carei un dosar al cărui principal obiectiv este fondul funciar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: