Redactia.ro
Home » Știri » Cine este patronul Lidl. Trăiește în secret și nu vrea să fie recunoscut. Ar fi fost amenințat de o bandă teroristă

Cine este patronul Lidl. Trăiește în secret și nu vrea să fie recunoscut. Ar fi fost amenințat de o bandă teroristă

Lidl este unul dintre cele mai populare supermarketuri din lume și este cunoscut ca fiind unul dintre cele mai ieftine.Cu toate acestea, mulți dintre noi s-ar putea să nu știm prea multe despre trecutul magazinului și despre cine conduce sau administrează magazinul. Cine este patronul cunoscutului lanț de magazine și de ce vrea să rămână el anonim?

Patronul Lidl, viață în secret

Proprietarul miliardar al Lidl trăiește în pur secret și este cunoscut ca o „fantomă”, scrie birminghammail.co.uk. Nu multă lume îl cunoaște pe miliardar. Lidl este deținut de Schwarz Group – cel mai mare retailer european, care administrează și Kaufland, care este un retailer important în Germania, Polonia, Slovacia și în mai multe țări. Compania este deținută de omul de afaceri german Dieter Schwarz – unul dintre cei mai bogați oameni din lume, dar și unul dintre cei mai secretoși oameni din jur. Atât de mult, încât a fost etichetat drept „fantomă” de către presa germană.

Ce se știe despre patronul Lidl

El este supranumit „Das Phantom von Heilbronn”, ceea ce se traduce prin „fantoma din Heilbronn” – orașul său natal. Se știu foarte puține lucruri despre Schwarz, cu excepția faptului că acesta ține masiv la intimitatea sa – atât de mult încât există foarte puține fotografii și imagini ale bărbatului.

Există un documentar despre viața secretă a patronului Lidl

A fost lansat un documentar de o oră intitulat „Die Lidl-Story”, care încearcă să investigheze și să explice misterul din spatele secretomaniei lui Schwarz. Au existat o serie de zvonuri, mituri și legende cu privire la motivul pentru care acesta este atât de secretos și la ceea ce face în timpul liber. Au existat afirmații conform cărora unui Dieter Schwarz incognito îi place să facă turul bisericilor germane în calitate de predicator, că biroul său din Neckarsulm arată încă exact ca în anii 1950 și că îi place să facă exerciții fizice cu Abba.

De ce vrea patronul Lidl să aibă viață secretă

Există un segment care explică de ce proprietarul ar putea fi atât de secretos până în ziua de azi – mai ales într-o epocă a rețelelor de socializare în care toată lumea poate vedea și cunoaște pe oricine pe internet printr-o simplă apăsare de buton. Secretul lui Schwarz ar putea fi datorat atacurilor comise de banda teroristă Baader-Meinhof în anii 1970. Germania s-a confruntat cu un val de răpiri de profil înalt, în care au fost implicați politicieni și oameni de afaceri – și familiile acestora.

Patronul Lidl și familia lui ar fi fost amenințați de o bandă teroristă

În 1971, fondatorul Aldi, Theo Albrecht, a fost ținut ostatic timp de trei săptămâni, până când o plată de șapte milioane de mărci germane i-a asigurat eliberarea. Cinci ani mai târziu, Richard Oetker, moștenitorul afacerii Dr. Oetker, a fost răpit, închis într-o ladă și torturat cu șocuri electrice, rămânând cu leziuni pe viață.

De asemenea, presa străină mai scrie că familia Schwarz și cele două fiice tinere ale sale au fost amenințate, susține documentarul. Ca răspuns, Dieter Schwarz a dispărut din viața publică.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: