Redactia.ro
Home » Monden » Cine este Petruţa Dobre, noua senzaţie a manelelor? Ce legătură are cu Babi Minune

Cine este Petruţa Dobre, noua senzaţie a manelelor? Ce legătură are cu Babi Minune

GALERIE FOTO (3) Petruța Dobre și Babi Minune

Petruța Dobre a luat cu asalt lumea muzicii românești, fiind noua senzație a manelelor. Aceasta are o legătură cu un cântăreț care făcea furori în urmă cu câțiva ani. Iată ce relație au, de fapt, Petruța Dobre și Babi Minune.

Ce relație este între Petruța Dobre și Babi Minune

Petruța Dobre este noua senzație din manelele românești. Aceasta a strâns milioane de vizualizări pe YouTube, cu ultima ei piesă, în colaborare cu Alex Mica.

În urmă cu câțiva ani, Petruța Dobre era doar o dansatoare pentru fratele ei, cântăreț la rândul său. Este vorba despre nimeni altul decât Babi Minune, pentru că Petruța Dobre este sora acestuia.

Acum, ea s-a schimbat radical. Este o tânără senzuală, de 21 de ani cu dorința de a face o carieră în muzică, iar până acum se pare că totul merge conform planului, pentru că în doar câteva zile, piesa ei „Te sărut cu inima” a strâns două milioane de vizionări pe Youtube.

Petruța Dobre este sora mai mică a lui Babi Minune, pe care fratele ei o lua mereu cu el la cântări, ea fiind la vremea acea doar dansatoarea lui. Toți o știau pe micuța Petruța, dar acum ea este femeie în toată firea și vrea să cucerească topurile muzicale.

Petruța Dobre, noua senzație a manelelor. Ce spune aceasta despre succesul său

De doi ani, Petruța Dobre s-a lansat în muzică, iar piesele acesteia au fost un succes unul după altul. În două luni a reușit să strângă 15 milioane de vizionări cu piese ”Ba la mine, ba la ea”. Aceasta este cea care i-a adus succesul. Următoarele piese au avut cel puțin patru milioane de vizualizări.

Petruța Dobre este foarte fericită pentru succesul pe care îl are, dar este, în același timp, concentrată pe muncă, fiindcă nu este în locul în care vrea să fie. Ea țintește mai sus.

”Sunt fericită de succesul pe care îl am și sunt conștientă că mai am mult de muncă până voi ajunge acolo unde îmi doresc și unde îmi este locul. Muzica este viața mea și nu m-aș vedea făcând altceva. Sunt fericită de tot ce mi se întâmplă în carieră și totul se întâmplă datorita producatorului meu, Florin Nek”, a declarat Petruța Dobre, după succesul său muzical.

Piesa pe care Petruța Dobre o are cu Alex Mica a ajuns repede în top, iar planurile acesteia nu se opresc aici, pentru că urmează să facă inclusiv o piesă cu What’s UP.

„Piesa „Te sărut cu inima” este specială pentru mine și mă bucur că Alex Mica a acceptat să colaborăm, este un artist extrem de talentat, cu o voce specială. Urmează multe surprize muzicale din partea mea, printre care și o colaborare cu What’s UP, un alt artist pe care îl apreciez foarte mult. Sunt binecuvântată de Dumnezeu pentru tot ce mi se întâmplă în carieră. Sunt extrem de fericită și recunoascătoare tuturor oamenilor care au crezut și cred în talentul meu! Vă mulțumesc pentru tot! Le mulțumesc și admiratorilor mei pentru toată susținerea lor și le promit doar piese frumoase!”, a declarat Petruța.

Sora lui Babi Minune
Sora lui Babi Minune
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: