Redactia.ro
Home » TV » Cine este prima soție a lui CRBL. Artistul s-a însurat prima dată la 20 de ani

Cine este prima soție a lui CRBL. Artistul s-a însurat prima dată la 20 de ani

GALERIE FOTO (3)

Puțină lume știe că CRBL s-a însurat prima dată la 20 de ani. Pe prima soție a artistului o cheamă Andreea și este o tânără din orașul natal al fostului membru al trupei Simplu.

De 11 ani, CRBL face casă bună Elena, fostă coregrafă și femeia care l-a făcut tătic și i-a dăruit-o pe Alesia, fetița lui de 8 ani.

Însă puțini știu că acesta este al doilea mariaj al artistului. Înainte de a se căsători cu Elena, CRBL a fost însurat cu Andreea, pe care a cunoscut-o când amândoi era foarte tineri.

Cine este prima soție a lui CRBL. Artistul s-a însurat prima dată la 20 de ani

Prima soție a lui CRBL, Andreea, este din oraşul lor natal, Piteşti. S-au căsătorit când erau foarte tineri, dar povestea lor nu a ținut prea mult. Divorţul lui CRBL a venit după 7 ani.
S-a mai aflat că la vremea primei căsătorii cu Andreea, artistul avea doar 20 de ani. În anul 2004, și-au spus adio și au luat-o pe drumuri separate. Atunci CRBL avea 27 de ani.

Despre prima soție a lui CRBL se știe că este expert în relaţii publice. Totodată, se ocupă de promovarea unui magazin de bijuterii din oraşul natal.

Ce spune prima soție despre CRBL

Însă iată ce a declarat în urmă cu ceva timp prima soție a lui CRBL despre relația cu artistul.

„Am fost prieteni, ne-am căsătorit pentru că ne iubeam și pentru că așa am avut noi chef la 20 de ani, ne-am iubit că niște oameni normali, cu casă/ chirie/ cățel/ certuri/ gelozii și alte acareturi.
Ne-am despărțit într-o zi în care am realizat că viețile noastre nu mai erau în registrul „viață noastră”, ci se despărțiseră undeva și aveam două drumuri total separate: „viața mea” și „viața lui”.
Când ne-am cunoscut eram doi copii care n-aveau bani de bilet de autobuz, când ne-am despărțit eram ceva mai adolescenți cu idei și dorințe infinit diferite”, povestea Andreea într-un interviu dat pentru publicația Viva.

Ca și artistul, prima soție a lui CRBL și-a refăcut viața după mariajul eșuat cu fostul membru Simplu.

În 2008, Eduard Andreianu, cunoscut pe scenă drept CRBL, s-a căsătorit cu Elena şi împreună au o fetiţă, Alessia.
Și prima soție a lui CRBL, Andreea, are acum un băieţel. Totodată, se pare că cei doi fosţi soţi au rupt definitive legătura după ce au luat decizia de a merge pe drumuri separate, după o căsnicie de 7 ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: