Redactia.ro
Home » Monden » Cine este prima soție a lui Romică Țociu. Actorul a oferit detalii uluitoare: „Sunt prieten cu ea și acum” VIDEO

Cine este prima soție a lui Romică Țociu. Actorul a oferit detalii uluitoare: „Sunt prieten cu ea și acum” VIDEO

Romică Țociu este unul dintre cei mai îndrăgiți și apreciați actori de comedie din România. Acestea este căsătorit de 27 de ani cu Nicoleta cu care are împreună doi copii superbi, o fată și un băiat. Acesta a recunoscut public faptul că în tinerețe a fost căsătorit cu o altă femeie. Iată toate detaliile!

Romică Țociu, detalii despre prima soție

Puțini sunt cei care știu că marele actor de comedie Romică Țociu a mai fost căsătorit înainte de actuala soție, Nicoleta. Cea care îi furase inima în tinerețe este Liana, o tânără de care era foarte apropiat la acea vreme. Actorul susține că mariajul dintre ei a fost clădit pe o bună prietenie, iar în prezent, comunică și se înțeleg extrem de bine:

„Eram căsătorit! Prima căsătorie! A fost mai mult o prietenie! Noi am stat mai mult la distanță! Liana, o față extraordinară, care la un moment dat a înțeles ceea ce vreau să fac și mi-a zis… Sunt prieten cu ea și acum! Ne scriem pe Facebook! Mă bucur de ea, se bucură de copii de nepoți! Și după aia în 1993 am cunoscut-o pe Nicoleta! Și mi-a zis să merg! Mi-a zis: «Du-te» A avut încredere mare! De fapt ea a avut încredere de la Craiova în mine! Mi-a zis «Tu ai să faci lucruri extraordinare» Ea și grupul satiric!”, a povestit Romică Țociu într-un interviu, în cadrul emisiunii „În Oglindă”, moderată de Mihai Ghiță, pe canalul de YouTube, theXclusive

Romică Țociu are o căsnicie fericită

În prezent, Romică Țociu susține că este un familist convins și că are un mariaj fericit cu Nicoleta, cea cu care este împreună de 27 de ani:

„Nicoleta este o femeie foarte frumoasă și acum. Ea este cu 10 ani mai tânără ca mine, iar atunci când am luat-o, pe la 21-22 de ani, era foarte frumoasă. Avea picioare lungi, avea un zâmbet frumos, iar frumusețea ei se vede și la copiii mei. Am niște copii foarte frumoși, pe care îi iubesc foarte mult şi de care sunt foarte mândru. Sigur că mă mai gândeam când plecam în turneu „cum las eu femeia asta singură acasă?, dar nu mi-a dat niciodată motive să mă îngrijorez pe tema asta. Gelozia, în cantităţi industriale, poate să distrugă căsnicii”, a declarat actorul pentru Viva.

 

Sursa foto: wowbiz.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: