Redactia.ro
Home » Știri » Cine este Rareș Bogdan. Ce studii are, de fapt, și cum arată soția lui

Cine este Rareș Bogdan. Ce studii are, de fapt, și cum arată soția lui

GALERIE FOTO (5) Rareș bogdan

Rareș Bogdan este unul dintre cele mai cunoscute personaje publice din România. A renunțat la jurnalism în 2019 și s-a apucat de politică.

După ce a plecat de la postul de televiziune Realitatea TV, s-a înscris în Partidul Național Liberal, de pe listele căruia a fost alert europarlamentar. Se știu însă foarte puține lucruri despre eurodeputatul de 45 de ani.

Ce studii are Rareș Bogdan

Rareș Bogdan s-a născut pe 17 septembrie 1974, la Ocna Mureș. A absolvit Școala Generală Lucian Blaga, Liceul Teoretic Petru Maior, apoi Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

A intrat în presă în  2004, ca fondator al cotidianului Ziua de Cluj, unde a scris timp de șapte ani editoriale. A lucrat ca ziarist și la „Ziua de Ardeal”. În 2012 s-a mutat în București și a fost realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, de la Realitatea TV. A moderat această emisiune timp de 7 ani.

Rareş Bogdan e bogat datorită soţiei sale

Europarlamentarul Rareș Bogdan e căsătorit cu Florina Bogdan, fiica unui afacerist din Ardeal, din 2008. Au împreună doi copii, un băiat și o fată. Florina Bogdan a absolvit cursurile Facultății de Drept, dar a renunțat la domeniu pentru a-și urma soțul de la Cluj la București.

Soția lui Rareș Bogdan a fost, pentru o perioadă, stewardesă după spusele soțului ei. „Studentă la Drept în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aștepta să fie chemată la interviu, dar a fost. S-a prezentat nonșalant în fața comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona.

A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”, a declarat omul politic, potrivit Capital.ro.

Florina administrează o florărie şi o cafenea la Cluj-Napoca, precum şi o sală de fitness la Bucureşti. De asemenea, se ocupă foarte mult de cei doi copii pe care îi are cu omul politic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: