Redactia.ro
Home » Monden » Cine este românul care a cumpărat locuința lui Will Smith? Cât l-a costat?

Cine este românul care a cumpărat locuința lui Will Smith? Cât l-a costat?

GALERIE FOTO (3) Cine este românul care a cumpărat locuința lui Will Smith? Cât l-a costat?

Cine este românul care a cumpărat locuința lui Will Smith? Iată cât l-a costat!

Cine este românul care a cumpărat locuința lui Will Smith

La doar 38 de ani, Adrian Ghilă a captat atenția publicului online după ce a investit aproximativ 2 milioane de dolari în achiziționarea luxoasei locuințe a celebrului actor Will Smith. Românul, cu o carieră de succes în Statele Unite ale Americii, a devenit subiectul principal al conversațiilor în mediul online datorită afacerilor sale prospere și a alegerii de a investi într-o proprietate de prestigiu.

Adrian Ghilă s-a remarcat în diverse domenii, printre care imobiliare, construcții, petrol și spălătorii auto. Născut în București, sectorul 6, în 1985, Ghilă și-a început experiența de viață în SUA în 2008, când, alături de iubita sa româncă, au fondat prima firmă de construcții și o afacere de spălătorii ecologice de mașini. Succesul în afaceri i-a adus statutul de milionar în America, deschizându-i ușa către achiziționarea casei extravagantă a lui Will Smith.

Sursa foto: Antena Stars

Locuința achiziționată de Adrian Ghilă este impresionantă din punct de vedere arhitectural, cu 5 dormitoare și două sufragerii, mobilată cu stil personal. Într-o declarație pentru Antena Stars, Ghilă a dezvăluit că decizia de a cumpăra casa a fost influențată de energia pozitivă emanată de copiii săi.

„Este foarte frumoasă, am făcut-o în stilul meu și are faima asta în spate. Are 5 camere, dormitoare, că acolo sunt diferite. Sunt două sufragerii, mai multe. Aproape două milioane (nr.prețul). Am luat-o de ceva timp. Da, din cauza copiilor mei, eu ai decis, energia lor e foarte bună”, a declarat Adrian Ghilă pentru Antena Stars.

Sursa foto: Click!

Cu ce se ocupă românul care a cumpărat locuința lui Will Smith

Adrian Ghilă nu este doar un investitor imobiliar de succes, ci și un antreprenor autoeducat care s-a remarcat prin abordarea sa în domeniul afacerilor. Afacerea sa de spălătorii ecologice de mașini a atras clienți celebri, inclusiv Wiz Khalifa și Jim Carrey. Ghilă subliniază importanța autoeducației continue și adaptării la cerințele pieței americane:

„Am multe celebrități care ne folosesc serviciile și spălătoriile. Acolo totul e diferit, legile, limba, eu am crezut că vorbesc engleză până am ajuns acolo și mi-am dat seama că nu era așa bună. După 2-3 ani am început să mă obișnuiesc și să intru în sistemul ăsta al lor și mi-a plăcut foarte mult. A fost greu că a fost recesiunea în 2008, oportunitatea este foarte mare, puterea de cumpărare e mare”, a adăugat Ghilă.

Prin reușitele sale în afaceri și stilul de viață impresionant, Adrian Ghilă devine un exemplu de succes pentru românii care își doresc să urmeze calea antreprenoriatului în străinătate. Achiziționarea locuinței lui Will Smith este doar unul dintre multele capitole ale unei povestiri de succes pentru acest tânăr antreprenor român.

 

Sursa foto: clutchpoints.com

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: