Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană. El și Ana, fiica politicianului, au avut parte de o logodnă ca-n povești

Cine este și cu ce se ocupă ginerele lui Mircea Geoană. El și Ana, fiica politicianului, au avut parte de o logodnă ca-n povești

GALERIE FOTO (3)

Ana, fiica lui Mircea Geoană, și Garett, viitorul ei soț, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de ani buni. Cei doi s-au cunoscut pe băncile facultății, în Statele Unite ale Americii, iar de atunci au rămas împreună. Recent, aceștia s-au logodit și au avut parte de o petrecere în familie, alături de cei dragi, într-un loc de poveste: Palatul Mogoșoaia.

Cine este ginerele lui Mircea Geoană

Ana și Garett trăiesc o frumoasă poveste de dragoste încă de când se aflau pe băncile facultății. Cei doi au fost colegi de clasă la universitatea la care studiau, în Statele Unite ale Americii. De atunci au și rămas împreună. Mai exact, de cinci ani.

Garett Cayton, viitorul soț al Anei, este nepotul unui milionar de origine poloneză, pe nume Jona Goldrich. Familia lui Garett este cunoscută pentru acțiunile de binefacere în care se implică. De exemplu, în anul 2019, mama și mătușa lui Garrett au donat 10 milioane de dolari pentru pacienții bolnavi de Alzheimer.

Ana și Garett, nuntă la Veneția

Ana, fiica lui Mircea Geoană și Garrett, viitorul său soț, au avut parte de o petrecere de logodnă ca-n povești, într-un loc de basm: Palatul Mogoșoaia. Cei doi au preferat să fie un eveniment restrâns, alături de familie și de cei dragi. Nunta va avea loc în Veneția, în 2023, și de acest eveniment se vor ocupa socrii mari.

Ne-am cunoscut în primul an de facultate – eram în același grup extins de prieteni și am fost amici pentru primii trei ani de facultate. Apoi, în vara dintre anul trei și patru când eu făceam un stagiu în Los Angeles și el în New York, a venit pentru câteva zile în LA ca să își viziteze familia și în acele zile am petrecut mai mult timp împreună și ne-am apropiat mai mult ca prieteni. În ultima seară în LA ne-am dus la un spectacol de magie.

Când s-a terminat spectacolul, m-a invitat pe scenă și a făcut un truc de magie pentru mine. În momentul acela eu m-am îndrăgostit de el, iar când am ajuns înapoi la facultate i-am propus să ieșim la masă într-o seară, doar noi doi. Am petrecut toată seara împreună și de atunci am fost nedespărțiți. Garrett se înțelege incredibil de bine cu ai mei. Este deja parte din familie. Vorbește pe Whatsapp în fiecare zi cu mama și cu tata, poate câteodată mai mult decât vorbesc eu cu ei. Iar ei îl adoră”, spunea Ana Geoană, acum câteva luni, pentru life.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: