Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și cu ce se ocupă soția lui Mugur Mihăescu? Sunt căsătoriți de 24 de ani

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Mugur Mihăescu? Sunt căsătoriți de 24 de ani

GALERIE FOTO (4)

Mugur Mihăiescu, celebrul „Garcea” este o persoană extrem de cunoscută de către public. Nu la fel se poate spune și despre soția lui, Rodica Mihăiescu, care s-a ferit de lumina reflectoarelor pe tot parcursul aparițiilor la TV ale soțului său.

Cine este și cu ce se ocupă soția lui Mugur Mihăescu

Soția lui Mugur Mihăiescu este o persoană foarte discretă. Dacă pe Mugur Mihăiescu l-am văzut adesea la TV, Rodica Mihăiescu, dimpotrivă, s-a ferit de lumina reflectoarelor. Rodica Mihăiescu și Mugur Mihăiescu au o căsnicie stabilă. Cei doi sunt căsătoriți de 24 de ani și au împreună o fetiță, informează Spynews.

Cu toate că s-au cunoscut încă din liceu și au fost și colegi de facultate, Rodica Mihăiescu și Mugur Mihăiescu au început o relație după terminarea studiilor.

După atâţia ani, nu îţi mai poţi închipui viaţa altfel. Este şi obişnuinţă, este şi iubire, e prelungirea firească a fiinţei tale. Nu o mai percepi altfel. Într-o căsnicie, amândoi trebuie să ştie să facă multe compromisuri. Este vorba de înţelepciunea fiecăruia, până la urmă! Iar loteria vieţii te face să înţelegi dacă lozul tău a fost câştigător sau nu”, a spus Mugur Mihăescu în urmă cu câţiva ani, într-un interviu.

Cine este, de fapt, sotia lui Mugur Mihaescu. Ce meserie are Rodica - Haihui in doi | Aventura vietii noastre

Mugur Mihăiescu și-a cucerit soția datorită umorului său. ”Nu aș fi crezut niciodată că va fi ceva între noi, dar s-a produs imposibilul. Iar căsătoria a fost o continuare fericită”, a spus actorul într-un alt interviu mai vechi.

Cine este fiica lui Mugur Mihăiescu

Rodica Mihăiescu și Mugur Mihăiescu au împreună o fiică pe nume Ivona Mihăiescu. Ivona este stabilită la Londra, după ce a terminat o universitate din Marea Britanie, mai exact Facultatea de Administrare a Afacerilor în cadrul Universității Bath din Somerset.

”Fiicei mele nu i-am interzis nimic cu desăvârşire. Pentru mine există o singură poruncă: „Nu face rău!”. Şi dacă ea va înţelege această poruncă, dată de o morală şi de o bună creştere, cred că a înţeles esenţialul”, declara actorul, în trecut.

Cine e soția lui Mugur Mihăescu. Ce profesie are Rodica, femeia pe care o iubește de peste 20 de ani | Click mobile

Mugur Mihăiescu și scandalul de la TVR

Între timp, Mugur Mihăiescu a iscat controverse în spațiul public, prin replicile folosite în timpul unei scenete de Revelion, la TVR. Membrii CNA a considerat limbajul ca fiind unul dur.

„În noaptea de Revelion, televiziunea publică a dat un spectacol grotesc, care a încălcat nu numai legile bunului-gust şi pe cele ale bunului-simț, ci şi legislaţia audiovizualului. Acesta a fost încă unul dintre momentele – deloc rare, din păcate – în care TVR şi-a abandonat misiunea publică”, a declarat Dorina Rusu membru CNA.

Actorul în schimb consideră că spectacolul a fost unul normal și de excepție. Cu un răspuns la acest scandal a venit și Doina Gradea, șefa postului de televiziune.

 ”Eu nu am intervenit în propunerile de programe TVR pentru seara de Revelion. Experiența de zeci de ani în televiziune m-a învățat că cenzura (voi reveni la acest cuvânt) nu duce la nimic bun. Responsabilii TVR care au decis includerea acestui show în seara de Revelion își asumă acest program iar din cifrele de audiență rezultă că nu a fost o alegere greșită. De altfel, acum, chiar la ora la care scriu acest răspuns, presa, facebook, mediul online, sunt efervescente pe marginea acestui subiect. Ceea ce, oricât ar părea de curios, e bine pentru Televiziunea Română”, a spus Doina Gradea într-un comunicat.

Cum arata vila lui Mugur Mihaescu

Actorul are o vilă ca-n povești, impunătoare, extrem de spațioasă și mobilată elegant! Și-a plantat chiar și gazon pe casă! Uite cum arată:

Mugur Mihaescu locuieste in Pipera, intr-o casa superba, cu 2.000 de metri patrati de curte si gradina, de care este foarte mandru. “Am gazon si pe casa. Vazuta de sus, casa mea este doar o pata verde. Nu are acoperis – la ultimul nivel este o terasa pe care am plantat gazonul. Am o gradina cu livada imensa, cu rosii, zarzavat si tot felul de legume”, s-a destainuit Mugur, intr-un moment de relaxare.

Pentru ca strada pe care locuieste avea la un moment dat nevoie de “interventii urgente”, mai ales cand ploua abundent, Mugur Mihaescu povesteste ca a facut el insusi ceea ce autoritatile locale nu au reusit.

“Mi-am asfaltat strada pe banii mei – 330 de metri de strada. Eu si niste vecini am strans bani si am asfaltat-o in intregime … Bineinteles ca figureaza ca si cum ar fi fost reabilitata de primarie”, a declarat Mugur Mihaescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: