Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și cum arată cel care i-a oferit un copil Danielei Crudu. Bărbatul a devenit tată pentru prima dată

Cine este și cum arată cel care i-a oferit un copil Danielei Crudu. Bărbatul a devenit tată pentru prima dată

GALERIE FOTO (2) Cine este iubitul Danielei Crudu

De două zile Daniela Crudu a devenit pentru prima dată mamă și nu își mai încape de bucurie. Recent au ieșit la iveală noi detalii despre tatăl fiicei sale, un bărbat care este învăluit în mister de multă vreme.

Nimeni nu s-ar fi așteptat vreodată ca Daniela Crudu să ajungă să își dorească să devină mamă și să se așeze la casa sa. Totuși, se pare că lucrurile au evoluat destul de mult între ea și partenerul său de viață, mai ales din momentul în care a anunțat că este însărcinată pentru prima dată.

Cine este tatăl fetiței Danielei Crudu

Focoasa brunetă a început să își țină viața personală departe de ochii curioșilor, motiv pentru care i-a luat destul de mult timp să vorbească despre actualul ei partener. Se pare că bărbatul ar avea în jur de 28 de ani și ar fi un om de afaceri destul de influent. Daniel, căci acesta este numele său, a devenit și el pentru prima dată tată.

Potrivit declarațiilor făcute de Daniela Crudu, tatăl fiicei sale, Daiana, ar fi de origine macedonească, dar acest lucru nu pare să o deranjeze în niciun fel. Rămâne de văzut ce religie va avea micuța, precum și modul în care va avea loc nunta celor doi părinți în momentul în care se vor pune de acord cu acest subiect.

Daniel, bărbatul care i-a furat inima Danielei Crudu
Daniel, bărbatul care i-a furat inima Danielei Crudu

Cum decurge relația dintre Daniela și iubitul său

Pare că fosta asistentă TV este mai fericită ca niciodată, motiv pentru care se dedică trup și suflet celui de lângă ea. Deși se ocupă cu crearea conținutului pentru OnlyFans, acest lucru nu pare a fi o problemă prea mare pentru Daniel, care o susține și o iubește necondiționat.

„El mă iubește și eu îl iubesc, a fost ceva discret și ăsta a fost și motivul pentru care relația dintre noi a ținut, că dacă știe lumea și te afișezi și te postezi, se bagă lumea, și uite așa se strică totul. Are 27 de ani. Important e că ne iubim și că ne înțelegem. El este mai discret, tot timpul trebuie să fie o balanță. Deocamdată nu mă mărit. Sunt axată pe copil”, a declarat în urmă cu ceva timp Daniela Crudu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: