Redactia.ro
Home » Monden » Cine este și cum arată mama Cleopatrei Stratan. FOTO

Cine este și cum arată mama Cleopatrei Stratan. FOTO

GALERIE FOTO (2) Cleopatra Stratan

Cleopatra Stratan este una dintre tinerele artiste care s-au remarcat în muzica românească. Aceasta este din Republica Moldova, dar a cunoscut succesul în țara noastră, de pe vremea când avea doar trei ani și când melodia „Ghiță”.

Cum arată mama Cleopatrei Stratan. E la fel de frumoasă ca ea

Cleopatra Stratan este o figură cunoscută în lumea mondenă, ea având melodii de succes încă de când avea câțiva anișori. Și pe tatăl ei îl cunoaște multă lume, Pavel Stratan fiind deja un nume consacrat. Puțini știu, însă, cine este mama acesteia.

Dar, misterul a dispărut acum, după ce Cleopatra Stratan a publicat o fotografie cu mama sa, pe o rețea de socializare. Astfel, în cadrul unei provocări care a apărut online, un fan i-a cerut artistei să o arate pe mama sa. Zis și făcut, căci Cleopatra Stratan a publicat o fotografie cu mama ei, de pe vremea când ea era foarte mică. „Este singura poză în care o pot arăta pe mama”, a scris Cleopatra Stratan în dreptul fotografiei cu mama sa. Astfel, nu ar trebui să ne mai așteptăm la alte poze cu mama sa, căci aceasta nu vrea să fie faimoasă.

Cleopatra Stratan și mama ei
Cleopatra Stratan și mama ei

Ce relaţie are Cleopatra Stratan cu mama sa

În schimb, Cleopatra Stratan nu se ferește să vorbească despre relația pe care o are cu mama sa. Artista a explicat și că mama ei este cea care a decis că nu vrea să apară în public.

„Relația mea cu mama este la fel de specială ca cea pe care o am cu tata, doar că eu nu vorbesc despre asta pentru că asta a fost decizia ei. Să nu apară, să nu iasă, să nu vorbim despre, și noi am acceptat. Ea oricum este peste tot cu noi, indiferent unde plecăm. Noi suntem o familie foarte „închegată”, foarte unită, mrgem peste tot împreună, când putem și unde putem. Dar atunci când avem ocazia de a merge toți împreună, atunci o facem, pentru că ne simțim cel mai bine atunci când suntem toți.

Nu prea pot să vorbesc foarte mult despre ea, pentru că nu am acordul ei, dar în mare parte pentru mine mama este cea mai bună prietenă. Întotdeauna am vorbit deschis cu ea, nu am avut nici o reținere, și cu tata la fel. Dezbatem orice discuție, probleme dacă sunt. Și părinții mei mă înțeleg foarte bine, asta poate pare un pic ciudat, dar întotdeauna s-au pus în mintea mea ca să mă înțeleagă, ca și cum am fi de o vârstă și asta cred că este un lucru foarte bun, în materie de educație.”, a declarat Cleopatra Stratan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: