Redactia.ro
Home » Știri » Cine este șoferița din Iași, care a ucis patru muncitori. S-a urcat beată la volan și a provocat o tragedie

Cine este șoferița din Iași, care a ucis patru muncitori. S-a urcat beată la volan și a provocat o tragedie

GALERIE FOTO (4) Cine este șoferița din Iași, care a ucis patru muncitori.

Cine este șoferița din Iași, care a ucis patru muncitori. Noaptea trecută, o femeie din Iași s-a urcat beată la volanul mașinii sale și a ucis patru persoane. Adina Iuliana Ghervase, din Valea Lupului a lovit în plin un grup de muncitori care lucrau la un drum. Patru dintre aceștia au murit pe loc.

Cine este șoferița din Iași, care a ucis patru muncitori. S-a urcat beată la volan și a provocat o tragedie

O femeie în vârstă de 38 de ani a produs o adevărată tragedie. Joi seara, Adina Iuliana Ghervase s-a urcat la volanul mașinii sale, iar la un moment dat a pierdut controlul mașinii într-o curbă și a ucis patru muncitori. Femeia se afla sub influența alcoolului. Incidentul nefericit a avut loc în Păcurari, la intersecția cu pasarela Octav Băncilă, iar la locul accidentului au fost chemate de urgență două echipaje de descarcerare, echipajul TIM, o autospecială pentru transport personal și victime multiple.De asemenea, la fața locului au ajuns trei ambulanțe SAJ Iași și un personal calificat.

Femeia se afla la volanul mașinii marca Alfa Romei și era sub influența băuturilor alcoolice. În urma tragicului accident, au rezultat 8 victime, o femeie și 7 bărbați, iar 4 persoane au murit. Cele patru victime sunt muncitori care lucrau la Citadin. Unul din muncitori a fost auzit strigând: „Dați-mi o gură de apă pentru că am copii acasă și nu vreau să mor”.

„Accident cu victime multiple în Păcurari în zona AMRS SRL între 2 autoturisme, de unde au rezultat 8 victime, 4 încarcerați. Din păcate, în total sunt 4 morți. Detalii despre persoanele rănite:

Un bărbat cu politrauma preluat de echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi dus la Spitalul Sf. Spiridon cu un posibil şoc hemoragic. A fost internat pe secţia de Chirurgie şi operat. Șoferița de la volanul autoturismului Alpha Romeo era policontuzionata, încarcerata şi preluată de Echipajul de Prim Ajutor 1. Era stabilă şi a fost dirijată la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului de Neurochirurgie.Un bărbat preluat de Serviciul de Ambulanţă Judeţean de tip B2 cu politrauma, traumatism toracic. A fost dirijat la Spitalul Sf. Spiridon şi era stabil. Un bărbat conștient, în vârstă de 52 ani, cu fracturi la membrele inferioare. Este stabil şi internat la Spitalul Sf. Spiridon.

Incă o victimă, un bărbat care a fost preluat de echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi de tip C, cu fracturi la membrele inferioare şi contuzii”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, şefa UPU SMURD Iaşi.

Cine este șoferița accidentului

Potrivit autoritățile, femeia care a provocat terivbilul accident se numește Adina Iuliana Ghervase. Aceasta ar fi divorțat de curând și are un copil, dar acesta nu se afla în autoturismul care a fost complet distrus în urma impactului. Cei șapte muncitori lucrau la asfaltarea marginilor unui canal pătrat, aceștia săpând pe lânga marginea canalului. În momentul în care au fost loviti de către autoturismul condus de Adina, aceștia puneau smoală. Din păcate, patru muncitori și-au pierdut viața în accident, iar alți doi au fost duși la spital, unul dintre aceștia fiind, în acest moment, în stare gravă.

„Echipajele de intervenție au constatat că un autoturism a intrat în coliziune cu o autospecială de mentenanță a traficului rutier și a surprins opt muncitori care lucrau la reabilitarea drumului. În urma evenimentului au rezultat opt victime dintre care patru au fost transportate la spital, iar patru au fost declarate decedate”, a declarat Georgică Onofreiasa, purtător de cuvânt ISU Iași.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: