Redactia.ro
Home » Monden » Cine este sosia lui Mario Fresh. Este tot român! Cu ce se ocupă acesta

Cine este sosia lui Mario Fresh. Este tot român! Cu ce se ocupă acesta

Cum arăta Mario Fresh în copilărie

Mario Fresh are sosie! Este vorba despre un tânăr care a ajuns viral pe platforma Tiktok datorită aspectului său. Internauții sunt de părere că seamănă leit. Cu ce se ocupă tânărul.

Cum arată și cu se ocupă sosia lui Mario Fresh

Platforma Tiktok a scos la iveală un băiat care seamănă leit cu Mario Fresh. Acesta nu și-a făcut public numele pe rețeaua de socializare, însă nu sesfiește să le arate internauților cu ce se ocupă. Băiatul ce seamănă lei cu Mario nu are o carieră în muzică ci este cioban.

Internauții au reacționat în număr mare trimițându-i zeci de mesaje prin care îi spun că au crezut că este chiar cântărețul.  “Ce semeni cu Mario Fresh”, “Zici că ești fratele geamăn al lui Mario Fresh”, “Ești Mario Fresh?”, “Frați direct”, “M-am uitat de 4 ori să-mi dau seama de ce ai postat două videouri cu tine”, “Nu-mi dau seama care-i unu și care-i celălalt”, “Băăăi ce seamănă”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii.

Mario Fresh și Alexia Eram părinți tineri?

Alexia Eram a fost prezentă în cadrul unui podcast unde a vorbit despre viața amoroasă, carieră și familie. Aceasta a fost dusă într-o zonă mai puțin comfortabilă dar a făcut față cu brio. Alexia Eram a fost întrebată dacă își dorește să devină mămică în viitorul apropiat, iar răspunsul ei a luat prin surprindere pe toată lumea.

Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă.„, a spus Alexia Eram.

Mario Fresh este de aceeași părere cu iubita sa. Acesta a mărturisit că și părinții săi l-au conceput de tineri și că iubirea pe care a văzut-o în familia sa l-a determinat să fie o persoană familistă și cu gânduri serioase de viitor.

Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit.„, a afirmat Mario Fresh.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: